Συνεχίζει το σερί και ανεβαίνει - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Έφτασε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη

Ο Παναθηναϊκός είναι το απόλυτο αφεντικό κόντρα στον Αστέρα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, για την 20η αγωνιστική της Super League. Η αναμέτρηση αποφασίστηκε να διεξαχθεί στις 15:00 αντί για τις 19:30 που ήταν προγραμματισμένη. Αιτία για την αλλαγή αποτέλεσαν οι ζημιές που προκάλεσε η σφοδρή χιονόπτωση στο στέγαστρο του γηπέδου.

Δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι φέτος το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι το απόλυτο αφεντικό στην έδρα του (7-2-1). Μάλιστα, έχει μαζέψει τους 23 βαθμούς από τους 30 εκεί και στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς δεν έχει δεχθεί γκολ (4-1-0 στο διάστημα αυτό). Όσον αφορά την παράδοση, στον πρώτο γύρο φέτος οι Αρκάδες επικράτησαν 2-1 στην Τρίπολη. Με αυτό τον τρόπο συμπλήρωσαν συνολικά 6 σερί ματς αήττητοι με τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς βάζει πλώρη για την εξάδα των playoffs, με την αντεπίθεση διαρκείας που πραγματοποιεί (4-1-1, 5/6 ,μηδέν παθητικό). Μάλιστα, ταξιδεύει στην Αθήνα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στο αποτέλεσμα της περασμένης εβδομάδας και όχι στην εμφάνιση.

«Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα όχι την εμφάνιση. Ο Ιωνικός ήταν οργανωμένος, πάλεψε για τους βαθμούς και έδειξε να το θέλει. Από όταν προηγηθήκαμε δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τους χώρους. Σήμερα δεν κάναμε τόσο καλό παιχνίδι, αλλά νικήσαμε γιατί γενικά έχουμε δει ότι έχουμε πρόβλημα εκτός έδρας»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News