Στο Φάιναλ-4 ο Παναθηναϊκός (pics)

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός, νίκησε με 3-0 στο ΜΕΤΣ τους Μακεδόνες Αξιού και πέρασε για 14η φορά στην ιστορία του σε τελική φάση του Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός, ήταν καταιγιστικός στα δύο από τα τρία σετ και επικράτησε εύκολα με 3-0 των Μακεδόνων Αξιού, παίρνοντας την πρόκριση για το Φάιναλ-4 της Γλυφάδας που θα γίνει στις 4 και 5 Μαρτίου.

Οι “πράσινες”, μπήκαν πολύ δυνατά στο πρώτο σετ, και προηγήθηκαν με 9-2. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενες ανέβασαν ρυθμό, μείωσαν σε 16-10, όμως ο Παναθηναϊκός δεν πτοήθηκε, πήρε ξανά διαφορά με 20-12 και έκλεισε το σετ με 25-15 χάρις σε άσο της Πολ.

Στο δεύτερο σετ, οι Μακεδόνες Αξιού εμφανίστηκαν πολύ βελτιωμένοι και έβαλαν δύσκολα στις παίκτριες του Δημήτρη Καζάζη. Οι δύο ομάδες, πήγαιναν πόντο – πόντο (11-10, 16-15), όμως ο Παναθηναϊκός, αύξησε τη διαφορά με τη Ρίτσι να “πυροβολεί” (19-16). Η διαφορά αυτή παρέμεινε μέχρι τέλους και οι “πράσινες” έκαναν το 2-0 με 25-22.

Πολύ δυνατά στο τελευταίο σετ μπήκε το “τριφύλλι” παίρνοντας από πολύ νωρίς προβάδισμα το οποίο σταδιακά αυξανόταν (11-6). Οι φιλοξενούμενες μείωσαν, όμως ο Παναθηναϊκός χάρις στα σέρβις της Χρυσομάλλη και το εξαιρετικό του μπλοκ έφτασε στο 18-11. Από εκεί και πέρα έγινε μια συντήρηση δυνάμεων, μέχρι το μπλοκ της Φιλντ και το τελικό 25-17.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός περιμένει τις απογευματινές αναμετρήσεις για να δει τις υπόλοιπες ομάδες του Φάιναλ-4, ενώ την Παρασκευή θα μάθει τον αντίπαλό που θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 4 Μαρτίου στο κλειστό της Γλυφάδας.

Τα σετ : (25-15, 25-22, 25-17)

 

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ⇒ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News