Στα «σχοινιά» ο Ρόκα

Ρόκα: «Παίκτες από ακαδημία και μεταγραφές ξένων - Δεν ήρθα επειδή ο Αλαφούζος μου υποσχέθηκε πως θα αυξήσει το μπάτζετ» (pics)

Εμείς αν ήμασταν στη θέση του Τσάβι Ρόκα θα ανησυχούσαμε, ειδικά μετά τις δηλώσεις στήριξης Αλαφούζου στο Ντάνι Πογιάτος ότι κι αν γίνει στο Ηράκλειο.

Ιστορικά αν το πάρει κανείς ο ιδιοκτήτης μονάχα όταν το πράγμα έφτανε στο …αμήν έδιωχνε προπονητές (τον Αναστασίου τον έβριζαν όλοι μετά την Καμπάλα, τον Στραματσόνι αν δεν έκαναν ντου οι οπαδοί στο προπονητικό κέντρο μετά από τα τρία γκολ που είχες φάει σε ένα ημίχρονο στο Καραϊσκάκη, δεν θα τον απομάκρυνε), συνήθως στους τεχνικούς διευθυντές ξεσπάει (Λυμπερόπουλο, Ζιλμπέρτο, Φύσσα-Βόκολο, Νταμπίζα δις).

Η ουσία του «σήμερα» είναι ότι ο Αλαφούζος μόνο στο ντούκου δεν έχει περάσει όσα έχουν συμβεί, αλλά αντιθέτως είναι πειραγμένος με κάμποσα πράγματα και μοιάζει ικανός να προβεί σε άμεσες αλλαγές στην ομάδα εάν δεν υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα! Ο προβληματισμός του σχετίζεται τόσο με την άθλια αγωνιστική εικόνα της ομάδας, όσο και με το γεγονός ότι δεν υπήρχε εξέλιξη στα βασικότερα αγκάθια απ’ το μέτωπο των «κομμένων» και των συμβολαίων τους, καθώς και από προσδοκώμενες πωλήσεις παικτών του ρόστερ που δεν πραγματοποιήθηκαν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έβαλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα περισσότερα λεφτά των τελευταίων ετών (σε αυξήσεις Μ.Κ και σε αγορές παικτών) τον έχουν νευριάσει, ταυτόχρονα δε τον «υποχρέωσαν» να πραγματοποιήσει σειρά επαφών και πολύωρα τετ α τετ με άμεσους συνεργάτες του τα τελευταία 24ωρα, για να καταγράψει απόψεις και επιχειρήματα «από μέσα», τόσο σε σχέση με την εικόνα της ομάδας και τα αποδυτήριά της, όσο και για το γενικότερο πακέτο «μεταγραφών-αποδεσμεύσεων-πωλήσεων».

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News