Στα χέρια του Ζιλμπέρτο όλες οι... βόμβες!

Στα χέρια του Ζιλμπέρτο όλες οι... βόμβες!

Στον Ζιλμπέρτο Σίλβα θα πέσει το βάρος των… δύσκολων αποφάσεων – ανακοινώσεων, αφού ο Βραζιλιάνος θα κληθεί να διαχειριστεί όλες τις υποθέσεις των συμβολαίων.

Σε πρώτη φάση ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου θα κληθεί να βρει τη «χρυσή» τομή για τη διακοπή της συνεργασίας, με τους Μάικλ Εσιέν και Γιανς Βέμερ. Ο Γκανέζος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο (800.000 ευρώ), ενώ ο Γερμανός για άλλα δύο χρόνια (300.000 Χ 2= 600.000 ευρώ).

[ads2]

Αμφότεροι έχουν διάθεση να λύσουν τα συμβόλαιά τους, φτάνει να αποζημιωθούν.

Από εκεί και πέρα ο Ζιλμπέρτο θα περιμένει τις εισηγήσεις του Στραματσόνι για μια σειρά από ποδοσφαιριστές που φαίνεται να μην υπολογίζονται:

Ίσως η πιο δύσκολη περίπτωση είναι του Σέρχιο Σάντσεθ, μιας και ο Ισπανός αμυντικός έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια και ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια (750.000 ευρώ). Άρα μιλάμε για ένα ποσό που αγγίζει τα 2.250.000 ευρώ!

Άγνωστη παραμένει, επίσης, η εισήγηση του Ιταλού τεχνικού για τους Έλληνες που δεν υπολογίζει, όπως είναι ο Μαρινάκης και ο Χουχούμης, αλλά και εκείνων που φαίνεται να τους έχει σε… δεύτερο και τρίτο πλάνο, όπως είναι οι Ταυλαρίδης, Λαγός, Κλωναρίδης, Καλτσάς και Βλαχοδήμος!

Σαφώς πιο εύκολες θα είναι οι περιπτώσεις για όσους τελειώνουν τα συμβόλαια, όπως οι Πράνιτς, Πέτριτς και Κοτσόλης.

Ο Ζιλμπέρτο είναι πιθανό ν’ αρχίσει ένα κύκλο επαφών από την επόμενη εβδομάδα, ο οποίος φυσικά θα ενταθεί, μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ.

Sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News