Σοφία Χατζηπαντέλη: Αυτή είναι η νέα κριτής του GNTM με τα πυκνά ενωμένα φρύδια (pics-vids)

Σοφία Χατζηπαντέλη: Αυτή είναι η νέα κριτής του GNTM με τα πυκνά ενωμένα φρύδια (pics-vids)

Ο 5ος κύκλος του GNTM επιστρέφει σύντομα στις οθόνες μας και η Σοφία Χατζηπαντέλη είναι ένα από τα νέα πρόσωπα του ριάλιτι μόδας.




Το 25χρονο μοντέλο θα έχει θέση special guest κριτή στο GNTM, αφού θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή μόνο για τις διαδικασίες των auditions.




Το μοντέλο που χαράζει το δικό της δρόμο προς την αποδοχή της διαφορετικότητας, έχει κάνει το δικό της statement κατά των στερεότυπων προτύπων της τέλειας ομορφιάς και είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο για τα ενωμένα, πυκνά, φυσικά, εντυπωσιακά φρύδια της.

Έχει ξεκινήσει το #UnibrowMovement, ένα body positive κίνημα, που αγνοεί τα «πρέπει» και προωθεί την ομορφιά χωρίς καλούπια και την ελευθερία των ανθρώπων να αισθάνονται αυτοπεποίθηση με κάθε ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους, αλλά και να κάνουν ό,τι θέλουν ώστε να μοιάζουν όπως θέλουν.




Μάλιστα, απαντά με μοναδική άνεση όταν η κουβέντα έρχεται στα φρύδια της -τα οποία έχει βαφτίσει «Βερόνικα»- και είναι η ενσάρκωση του «αισθάνομαι καλά παντού, γιατί δεν θα μου υπαγορεύσουν οι άλλοι πώς θα νιώσω».


Ωστόσο φαίνεται πως η εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντέλη δεν ήταν πάντα ίδια. Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από το παρελθόν με την 20χρονη τότε Σοφία Χατζηπαντέλη να είχε ξεκινήσει να ασχολείται με το youtube. Είχε ανοίξει το δικό της κανάλι, στο οποίο ανέβασε 30 βιντεάκια και έχει μείνει ανενεργή για κάτι παραπάνω από 2 χρόνια.

Το 2017, η Σοφία Χατζηπαντελή είχε ανεβάσει το πρώτο της βίντεο, στο οποίο αποκαλύπτει 20 πράγματα που έμαθε στα 20 χρόνια ζωής της. Σε αυτό το βίντεο τη βλέπουμε αρκετά διαφορετική από τη σημερινή της εικόνα. Ξανθιά και με καλοσχηματισμένα φρύδια συστήθηκε στο κοινό της.





iefimerida.gr



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News