Σκάει... καλή πρόταση για Κλωναρίδη!

Σκάει... καλή πρόταση για Κλωναρίδη!

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη απ΄τον Παναθηναϊκό, έχει ξεκινήσει!

Κι ας λήγει το συμβόλαιο του 23χρονου επιθετικού σε ένα χρόνο. Από την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής απάντησε αρνητικά στη διοίκηση του «τριφυλλιού» για την επέκταση της συνεργασίας τους, θεωρήστε αν όχι δεδομένο τότε πάρα πολύ πιθανό, πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από το Κορωπί και θα αναχωρήσει για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες.

[ads2]

Ο « Κλώνα» γνωρίζει ότι δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Αντρέα Στραματσιόνι και δεν θέλει να μείνει παραπάνω στους «πράσινους» εξαντλώντας το συμβόλαιο τους.

Γι΄αυτό άλλωστε και υπήρξε αρνητική ήταν η απάντησή του στη νέα πρόταση που του κατέθεσε η διοίκηση για ανανέωση, κάτι που ανοίγει το δρόμο για την «υπερήφανη πώλησή» του.

Μπορεί να μην βγάζει… μάτια με τις φετινές εμφανίσεις τουστον Παναθηναϊκό, ωστόσο και παρακολουθείται από ομάδες του εξωτερικού και υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Εκτός από το Βέλγιο (εκεί όπου οι Ελληνες παίκτες κάνουν πλέον ιδιαίτερα μεγάλο… γκελ λόγω των εξαιρετικών εμφανίσεων του Νίκου Καρέλη) ενδιαφέρον υπάρχει και από συλλόγους εκτός Ευρώπης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News