Σε τιμή ευκαιρίας ο Σανκαρέ!

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον Σανκαρέ - Τα πλεονεκτήματα και οι αδυναμίες του

Το «πακέτο Σανκαρέ» κοστίζει (βάσει καριέρας στη Γαλλία) παραπάνω από αυτά που πήρε ο παίκτης για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Το «πακέτο Σανκαρέ» κοστίζει (βάσει καριέρας στη Γαλλία) παραπάνω από αυτά που πήρε ο παίκτης για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Ακόμα και λίγα παραπάνω χρήματα να κόστιζε (πάντα στη θεωρία κι εξετάζοντας το βιογραφικό του) είναι μια value/money επιλογή για το σωματείο.

Μπορεί σίγουρα να φέρει πράγματα που λείπουν από το πράσινο ρόστερ αυτή τη στιγμή ενώ παράλληλα σημειώστε ότι στα 31 του, έχει ακόμα μπροστά του 3-4 χρονάκια καλού ποδοσφαίρου.

Τυχόν γρήγορη προσαρμογή του έχουμε την εντύπωση ότι θα κρίνει πολλά στο κομμάτι της χημείας και θα καθορίσει το τελικό στάτους του πράσινου ρόστερ που μέχρι τώρα παρουσιαζόταν πολύ light, δίχως την επιθετικότητα στον άξονα που σου πρόσφερε λίγο παλιότερα όχι μόνο ο Ζέκα κι ο Σιμάο, μα ακόμα και οι Κάτσε, Βιτόλο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News