Σε καλό δρόμο…

Σε καλό δρόμο…

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναίκού επιβλήθηκε με 0-3 σετ (22-25, 11-25, 9-25) επί του ΖΑΟΝ στο Ζηρίνειο σε φιλική αναμέτρηση.

Οι «πράσινες» ήταν ανώτερες και ο τεχνικός Κυριάκος Καμπερίδης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα.

Το «τριφύλλι» αγωνίστηκε χωρίς την Άννα Καλαντάντζε που ταλαιπωρείται από μία ίωση ενώ και η Διώτη αγωνίστηκε σε χαλαρούς ρυθμούς και από αύριο θα μπει σε πιο έντονο πρόγραμμα προπόνησης.

Ο ΠΑΟ δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο σετ ενώ τα άλλα δύο οι «πράσινες» τα κατέκτησαν εύκολα. Αξίζει να σημειωθεί ότι παίχτηκε και ένα τέταρτο σετ το οποίο το κατέκτησε και πάλι ο Παναθηναϊκός με 15-10.

Παναθηναϊκός (Καμπαερίδης):Βεργίδου 4 (3 μπλοκ), Κοσμά 7 (2 άσοι), Κωνσταντέλλου 8 (2 άσοι, 4 μπλοκ), Οικονομίδου 16 (2 άσοι), Πότοκαρ 15 (3 άσοι, 1 μπλοκ), Κελεσίδη 10 (2 άσοι, 4 μπλοκ), Ρόγκα (λ. 73%υπ.) / Βογιατζόγλου 1, και Φακοπουλίδου 10 (8 άσοιο, 1 μπλοκ), Διώτη, Τσιούχα 1, Λεωνίδου (λ.)


Eλέγξτε επίσης

Άνοιξε γραφείο εγγραφής μελών στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

Μεγάλη χορηγία από φανατικό φίλο του Παναθηναϊκού

Ευχαριστήριο μήνυμα απευθύνει ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος σε έναν υποστηρικτή της ομάδας. Διαβάζονται περισσότερο τώρα… …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.