Scouting Report: Ελεύθεροι επιθετικοί για τον Παναθηναϊκό

Scouting Report: Ελεύθεροι επιθετικοί για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός θα βγει στην αγορά για σέντερ φορ και το newspao.gr κάνει scouting βρίσκοντας περιπτώσεις παικτών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι ή που είναι ήδη ελεύθεροι και είναι μέσα στα οικονομικά πλαίσια της ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

Άρον Γιόχανσον: Είναι “κίλερ”, αλλά είναι και γυάλινος. Η περίπτωση του 28χρονου Αμερικανού της Βέρντερ είναι ένα μεγάλο ρίσκο.

Τζέρι Εμπακογκού: Ο 26χρονος φορ της Πάντοβα (10 εμφανίσεις, 3 γκολ φέτος) δεν έχει επιδείξει σταθερότητα στην καριέρα του και το…πληρώνει όντας κολλημένος σε ομάδες της Β’ Ιταλίας.

Μπέντζαμιν Μουκάντζο: Ο 30χρονος διεθνής, με το Καμερούν φορ, έμεινε ελεύθερος μετά από το πέρασμά του στην Κίνα, ωστόσο για να απασχολήσει θα πρέπει να ρίξει το κασέ του.

Τζο Μέισον: Στα 27 του, έμεινε ελεύθερος από τους Γουλβς και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Έχει καταγράψει καλά νούμερα στην Τσάμπιονσιπ (42 γκολ και 11 ασίστ σε 185 παιχνίδια).

Αντρέα Κομπάνιο: Ο 23χρονος είναι “λαχείο” που μπορεί να βγει ή να μην βγει για οποιαδήποτε ομάδα. Μετά από το πέρασμά του από πέντε ομάδες (μεταξύ των οποίων και η Τορίνο) πέρσι υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο στην Τρε Φιορί στο Σαν Μαρίνο ελπίζοντας να βρει την Ιθάκη του. Τα κατάφερε μετρώντας ως τώρα 19 γκολ σε 19 παιχνίδια!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News