Το σχόλιο του Μποντιρόγκα

Το σχόλιο του Μποντιρόγκα

Αισιόδοξος πως θα λήξει σύντομα ο «πόλεμος» ανάμεσα στη FIBA και την Ευρωλίγκα, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, που είναι αντιπρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας μπάσκετ.

Ο αντιπρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας μπάσκετ αποκάλυψε πως υπάρχει μία συμφέρουσα πρόταση και για τις δύο πλευρές, που ενδεχομένως να τις οδηγήσει σε ειρηνική… συνθηκολόγηση.

[ads2]

«Η κατάσταση είναι ιδιαιτέρως πολύπλοκη και απαιτείται περαιτέρω ανάλυση και αυτό θα γίνει στο διοικητικό συμβούλιο της FIBA που θα διεξαχθεί το Σάββατο (23/4). Ευτυχώς, υπάρχει μία λύση και για να το πω καλύτερα, υπάρχει μία συμπαγής πρόταση για την Ευρωλίγκα. Αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα έως ότου διεξαχθεί η συνάντηση. Από την πλευρά μου, πιστεύω πως το μπάσκετ θα πρέπει να απέχει από την πολιτική και πως οι παίκτες δεν θα πρέπει να επηρεάζονται από τις διαφωνίες», δήλωσε αρχικά ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα στην ιστοσελίδα «novosti.rs» και πρόσθεσε:

«Χωρίς τις μεγάλες εθνικές ομάδες δεν θα είναι ωραίο το Ευρωμπάσκετ. Είμαι σίγουρος πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Όλοι θα πρέπει να ηρεμήσουν και να περιμένουν για τη λύση».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News