Σάρλια: «Το μόνο που ευχόμουν ήταν να έρθω στον Παναθηναϊκό» - Αποκαλύψεις για τις διαπραγματεύσεις

Σάρλια: «Το μόνο που ευχόμουν ήταν να έρθω στον Παναθηναϊκό» - Αποκαλύψεις για τις διαπραγματεύσεις

Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια μίλησε για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι είναι πολύ χαρούμενος που υπέγραψε στο τριφύλλι.

Αναλυτικά οσα δήλωσε ο Κροάτης:

«Ως νέος παίκτης του Παναθηναϊκού μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και ανυπομονώ να αρχίσω με την ομάδα.

Έχει περάσει αρκετός καιρός από την πρώτη επαφή με τον Παναθηναϊκό, όπως βλέπετε είμαι εδώ και μπορείτε να φανταστείτε πως το μόνο που ευχόμουν ήταν να έρθω εδώ.

Είναι αυτό που θέλω. Μου αρέσει να βρίσκομαι υπό πίεση, μου αρέσει όταν κάποιος μας πιέζει για να νικήσουμε, για να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια. Για αυτό τον λόγο ήρθα, για να νικήσω.

Δε μου αρέσει να μιλάω πολύ. Θα προσπαθήσω να το δείξω στο γήπεδο, αλλά σε κάθε παιχνίδι το 100%. Είναι αρκετό για αρχή.

Έμαθα τα πάντα για τη σύνδεση που έχει ο Παναθηναϊκός με τους Κροάτες παίκτες και ήρθα εδώ για να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησαν, για να διατηρήσω αυτή τη θετική ατμόσφαιρα και να δημιουργήσω μια νέα ιστορία».

Το σχετικό βίντεο:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News