Σαντ-Ρος: «Αγαπώ την πίτα, τα καλαμάκια, το τζατζίκι»

Δεν κρύφτηκε ο Σαντ Ρος - Τι δήλωσε μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις

O Χάουαρντ Σαντ-Ρος εχει γίνει ήδη… Ελληνας, όπως παραδέχτηκε στη Media Day του Παναθηναϊκού.

«Συνηθίστε το, θα με βλέπετε συχνά! Αγαπώ την Ελλάδα, αγαπώ την πίτα, τα καλαμάκια, το τζατζίκι! (γέλια). Είμαι ευγνώμων στην ομάδα, μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εδώ», ανέφερε αρχικά για την ανανέωση του συμβολαίου του στην κάμερα της Nova.

Για το νέο ρόλο που θα έχει φέτος, όχι τόσο ως πλέι μέικερ όσο ως… πλάγιος, είπε: «Δεν είναι ποτέ εύκολο. Πέρσι προσπαθούσα να κάνω πράγματα που δεν είναι στα δυνατά μου χαρακτηριστικά. Φέτος θεωρώ ότι θα είναι διαφορετικά».

Όσο για τη νέα σεζόν; «Θα είναι δύσκολα. Αλλά νιώθω ότι είμαστε έτοιμοι και πεινασμένοι. Η ενέργεια πρέπει να μεταφερθεί στο παρκέ και σε κάθε ματς. Είμαστε μία νέα ομάδα και πρέπει να τους δείξουμε ότι πρέπει να μας σέβονται. Πρέπει να βελτιωθούμε και πιστεύω ότι θα φτάσουμε εκεί που πρέπει. Δεν πρέπει να σταματήσουμε την προσπάθεια, είμαστε πολύ δυνατοί. Νομίζω ότι σκεφτόμαστε πολύ, υπάρχει άγχος, αυτή είναι η μεγάλη μας αδυναμία. Θα έπρεπε να σκεφτόμαστε απλά πως να γίνουμε καλύτεροι σε ατομικό επίπεδο και αυτό θα βγει και σε ομαδικό επίπεδο».

Ερωτηθείς τι είπε στους νέους συμπαίκτες του ως «παλιός» απάντησε: «Είναι ένα μεγάλο κλαμπ με ιστορία. Όλοι πρέπει να είναι περήφανοι που είναι εδώ. Το όνομα είναι τεράστιο. Είναι μεγάλη ευθύνη να είσαι εδώ, πρέπει να κερδίζεις κάθε μέρα».

Τέλος, για τη συνεργασία με τον Δημήτρη Πρίφτη επισήμανε: «Έχουμε καταλάβει την προσπάθεια και την φιλοσοφία του προπονητή. Θα κάνει αυτό που πρέπει και εμείς πρέπει να ζούμε με τους κανόνες του και τις σκέψεις του. Πρέπει να ακολουθούμε όλες τις λεπτομέρειες. Είναι λίγο αυστηρός και είναι και λίγο… τρελός! Μπορεί να είναι και πιο πολύ από μένα (γέλια)!».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News