"Εδειξε" Παναθηναϊκό ο Κορσιά

"Εδειξε" Παναθηναϊκό ο Κορσιά

Ο Σεμπαστιάν Κορσιά επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον που υπάρχει από πλευράς Παναθηναϊκού για το πρόσωπό του σε πρόσφατη συνέντευξη στο Fichajes.com.

Ο 29χρονος δεξιός μπακ παραδέχτηκε πως υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλη ελληνική ομάδα… δείχνοντας έτσι τον Παναθηναϊκό και επιβεβαίωσε το newspao.gr.

Βέβαια, οι πράσινοι προσέθεσαν τον Σάντσες, θα προσθέσουν τον Αντονίτο και ο Ρόκα δύσκολα θα έπαιρνε την απόφαση να φέρει κι άλλον ακραίο οπισθοφύλακα.

Στην συνέντευξή που έδωσε στο Fichajes.com ο Γάλλος ποδοσφαιριστής αναφέρει:

“Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από έναν μεγάλο σύλλογο στην Ελλάδα, αλλά φυσικά δεν μπορώ να δώσω το όνομα αυτού του συλλόγου. Ωστόσο, θα έλεγα ότι τα δύο πιο ρεαλιστικά σενάρια αυτή τη στιγμή είναι τα εξής: ή θα επιστρέψω στη Γαλλία , ή θα παραμείνω στη Σεβίλλη μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο. Θα ήμουν ανοιχτός σε μια πρόκληση, νέα και συναρπαστική, σε ένα καλό σύλλογο. Αλλά αν δεν φτάσει η σωστή πρόταση, θα μείνω στη Σεβίλλη αυτή τη σεζόν“.

Επίσης ανέφερε:

“Δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Ο μάνατζερ, μου είπε πως υπάρχει ακόμα χρόνος κατά τη διάρκεια αυτής της μεταγραφικής περιόδου. Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από διαφορετικούς συλλόγους, διαφορετικά πρωταθλήματα όπως το Ligue 1. Τότε άκουσα για ένα μεγάλο σύλλογο στην Ελλάδα“.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News