Προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός

Προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός

Την πρόκρισή του στα προημιτελικά του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε 3-0 σετ του Πανναξιακού σε νοκ άουτ αναμέτρηση.

Η ομάδα του Γιώργου Ρούση προηγήθηκε και στο τρίτο σετ με 19-13 με τις Ναξιώτισσες να αντιδρούν σε εκείνο το σημείο και να μειώνουν 19-17, ενώ μείωσαν και στον πόντο (21-20) για να ακολουθήσει η φάση του αγώνα όπου ο Πανναξιακός είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει όμως μετά από συνεχόμενες άμυνες με μπλοκ της Τσίμα έγινε το 22-20 για να ακολουθήσει κόντρα μπάλα της Μόλναρ για το 23-20.

[ads2]

Οι πράσινες πήραν τη νίκη – πρόκριση και θα περιμένουν να μάθουν την αντίπαλο τους την Παρασκευή το πρωί, όπου θα γίνει και η κλήρωση της προημιτελικής φάσης΄.

«Στόχος μας ήταν η πρόκριση και το καταφέραμε απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα κάνοντας καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και τώρα περιμένουμε την αυριανή κλήρωση για να δούμε την συνέχεια μας στο θεσμό», είπε ο Γιώργος Ρούσης ενώ η κεντρική του Πανναξιακού και πρώην του Παναθηναϊκού, Ναταλία Μεταξά τόνισε: «Κάναμε πολλά αβίαστα λάθη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ο Παναθηναϊκός χωρίς να παίζει τόσο καλά πήρε τη νίκη… Στο τρίτο κάτι προσπαθήσαμε να κάνουμε, αλλά στα κρίσιμα σημεία δεν είχαμε καθαρό μυαλό».

Τα σετ: 25-13, 25-17, 25-22

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News