Προκλητικός Μπαρτζώκας: «Ο τελευταίος Παναθηναϊκός δεν έκανε καμία έκπληξη»

Μπαρτζώκας: «Πρέπει να επικεντρωθούμε στον Παναθηναϊκό»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως η αναμέτρηση με την Άλμπα ήταν must win για τον Ολυμπιακό και στάθηκε στον ανταγωνισμό που υπάρχει στην φετινή Euroleague.

Όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν must win παιχνίδι για εμάς και τα καταφέραμε. Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ σκληρή και δύσκολη ομάδα. Η Άλμπα είναι πολύ καλή στο transition και επιτείθεται με κάθε παίκτη μετά από καλάθι. Επιστρέψαμε στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Τετάρτης και έπρεπε να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια μετά το παιχνίδι της Τρίτης. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια γιατί το παιχνίδι απαιτούσε μεγάλη ενέργεια. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Για την Άλμπα ήταν η 7η σερί ήττα, αλλά έπρεπε να σπαταλήσουμε πολλή ενέργεια για να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε διανύσει το 1/3 της διοργάνωσης και έχουμε ένα πολύ καλό ρεκόρ και θέλουμε να συνεχίσουμε».

Για το αν η φετινή Euroleague είναι και πιο ανταγωνιστική και για τις διαφορές που χάθηκαν: «Και στα 3 παιχνίδια έχουμε διαφορά 8, 16 και 11 πόντων. Και δεν διαχειριζόμαστε σωστά το παιχνίδι για να το κλείσουμε. Παίζει και ο αντίπαλος όμως. Το ότι ο Παναθηναϊκός κέρδισε την Βίρτους ήταν έκπληξη; Όχι σε καμία περίπτωση. Ο τελευταίος της βαθμολογίας μπορεί να κερδίσει εύκολα διεκδικητές της διοργάνωσης. Γι αυτό όλοι χάνουν και όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Αυτό θέλει πνευματική προετοιμασία. Αυτό κάποιες φορές δεν φτάνει. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News