«Πράσινοι» πρωταθλητές στο ΣΕΦ! (pics)

«Πράσινοι» πρωταθλητές στο ΣΕΦ! (pics)

Οι Κώστας και Γιώργος Κωνσταντινόπουλος κράτησαν ψηλά την πράσινη σημαία στο Φάληρο, καθώς κατέκτησαν το πανελλήνιο πρωτάθλημα στο διπλό ενώ η Κατερίνα Τόλιου κατέκτησε ασημένια μετάλλια σε απλό και ομαδικό και ο Κώστας Κωνσταντινόπουλος το χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό. Επιπλέον η Τέρπου πήρε το χάλκινο στο ατομικό.

Δυναμική και γεμάτη μετάλλια αποχώρησε η «πράσινη» αποστολή από το ΣΕΦ καθώς κατάφερε και έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της.Οι αδερφοί Κώστας και Γιώργος Κωνσταντινόπουλος άφησαν την πράσινη σφραγίδα τους στι διπλό καθώς το κατέκτησαν κόντρα σε όλους και όλα και πανηγύρισαν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Παράλληλα η Κατερίνα Τόλιου έπαιξε πάλι σε υψηλό επίπεδο και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του απλού καθώς λύγισε από την Παρίδη με 4-2 ενώ με την αντίπαλο της ήταν συμπαίκτριες στον τελικό του διπλού που έχασαν στις λεπτομέρειες από τις Κιούφη και Παπαδημητρίου με 3-2 και πήραν το ασημένιο μετάλλιο.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός πήρε και δύο χάλκινα μετάλλια στα ατομικά ανδρών και γυναικών τα οποία κατέκτησαν οι Κώστας Κωνσταντινόπουλος και Ελισάβετ Τέρπου αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την «πράσινη» αποστολή στο ΣΕΦ συνόδευσε ο Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Δημήτρης Βρανόπουλος.

«Πράσινοι» πρωταθλητές στο ΣΕΦ! (pics)
«Πράσινοι» πρωταθλητές στο ΣΕΦ! (pics)

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News