Παναθηναϊκός: Παραμένει στα υπόψιν μεταγραφικός στόχος του Ιανουαρίου

Ένας από τους παίκτες που ασχολήθηκε ζεστά ο Παναθηναϊκός την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ήταν ο Αλιρέζα Γιάχανμπακς.

Παναθηναϊκός: Παραμένει στα υπόψιν μεταγραφικός στόχος του Ιανουαρίου

Οι Πράσινοι έκαναν διάφορες προσπάθειες για να αποκτήσουν τον παίκτη όμως ο Ιρανός εξτρέμ ήθελε να παραμείνει στη Φέγενορντ.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του:

«Ο ατζέντης μου τα είχε αναφέρει όλα, αλλά δεν ήθελα. Νιώθω σαν στο σπίτι μου στη Φέγενορντ, δουλεύουμε για κάτι όμορφο.

Σε μια συνομιλία με τον προπονητή είπα ότι δεν ήθελα να φύγω καθόλου και μου είπε ότι ήταν το ίδιο και αντίστροφα.

Ο ατζέντης μου απλώς έκανε τη δουλειά του, γιατί ως ποδοσφαιριστής θέλεις πάντα να παίζεις. Το θέλω κι εγώ, αλλά στη Φέγενορντ».

Το γεγονός ότι η Φέγενορντ εξακολουθεί να δραστηριοποιείται σε πολλά μέτωπα για έπαθλα έπαιξε σημαντικό ρόλο για τον Τζαχάνμπαχς.

«Μιλήσαμε για αυτό στα αποδυτήρια πριν από τον αγώνα κυπέλλου με τη NEC. Οι παίκτες και οι προπονητές έρχονται και φεύγουν, αλλά μπορούμε να βεβαιωθούμε ότι δεν θα μας ξεχάσουν τα επιτεύγματά μας. Αυτό αξίζει πολλά για μένα, ειδικά σε έναν σύλλογο όπως η Φέγενορντ».

Μπορεί το Τριφύλλι να στράφηκε σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάχανμπακς δεν έχει βγει από το κάδρο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει να τσεκάρει τις εμφανίσεις του Ιρανού παίκτη με τη Φέγενορντ, έχοντας ασφαλώς κατά νου πως το προσεχές καλοκαίρι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την ολλανδική ομάδα.

Ο Σέρβος προπονητής διατηρεί  -διαχρονικά – θετική άποψη για τον Γιάχανμπακς ο οποίος διαθέτει την ευχέρεια να αγωνίζεται με την ίδια αποτελεσματικότητα, τόσο στα «φτερά», όσο και στον άξονα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Μένει να δούμε αν το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός θα κάνει εκ νέου κίνηση για τον ποδοσφαιριστή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr