Γιατί η Άννα Βίσση μάζεψε περισσότερο κόσμο από τον Παναθηναϊκό στο Καλλιμάρμαρο

Υπάρχει σαφέστατη εξήγηση γιατί παρευρέθηκε περισσότερος κόσμος στη συναυλία της Άννας Βίσση στο «Παναθηναϊκό Στάδιο», σε σχέση με το «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Γιατί η Άννα Βίσση μάζεψε περισσότερο κόσμο από τον Παναθηναϊκό στο Καλλιμάρμαρο

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο Παναθηναϊκός συγκέντρωσε παραπάνω 42.000 οπαδούς στο Καλλιμάρμαρο για το σπουδαιότερο φιλικό τουρνουά στην preseason στο καλεντάρι της Ευρωλίγκα, το «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Πρόσφατα η Άννα Βίσση μάζεψε πάνω από 60.000 κόσμο για τη συναυλία της στον ιστορικό χώρο.

Κάποιοι άστοχα θέλησαν να βάλουν στη ζυγαριά τα δύο events. Ένας αγώνας μπάσκετ καλύπτει περισσότερο μέρος του χώρου, από ότι μια συναυλία. Πρέπει παράλληλα να επισημάνουμε ότι σε κάθε συναυλία υπάρχει κόσμος που βρίσκεται κάτω από το stage, κάτι το οποίο δεν μπορεί να συμβεί σε έναν αγώνα μπάσκετ.

Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός «σκέπασε» χιλιάδες θέσεις λόγω της τοποθέτησης ενός stage.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η λειτουργικότητα του Παναθηναϊκού Σταδίου δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα κανονικό γήπεδο, καθώς η ασφάλεια και η είσοδος των θεατών και η εξυπηρέτηση των φιλάθλων είναι σαφέστατα κατώτερη σε σχέση με ένα τεράστιο γήπεδο, που πληροί τις προϋποθέσεις.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr