Με δύο απουσίες και μία επιστροφή ο Βόλος στη Λεωφόρο

Επέστρεψε στην αποστολή του Βόλου ο Οζέγκοβιτς, απουσιάζουν οι Μπαριέντος και Ντέλετιτς.

Με δύο απουσίες και μία επιστροφή ο Βόλος στη Λεωφόρο

Με μία σημαντική επιστροφή η αποστολή του Βόλου ενόψει Παναθηναϊκού, ωστόσο εκτός βρίσκεται ο πρώτος σκόρερ Μίλος Ντέλετιτς.

Ο Οζέγκοβιτς ξεπέρασε νωρίτερα από το αναμενόμενο τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αυριανό (18/2) αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Στον αντίποδα απουσιάζουν ο πρώτος σκόρερ Μίλος Ντέλετιτς που είναι τιμωρημένος και ο Μπαριέντος που παραμένει στα “πιτς”.

Αναλυτικά η 20άδα του Βόλου:

Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ασλανίδης, Πίρινεν, Λούνα, Σι, Μεταξάς, Τσοκάνης, Κάτσε, Καρτάλης, Μεσκίδα, Πιρές, Τσιρίνος, Γκάγκι, Κούτσιας, Οζέγκοβιτς.

Προπόνηση και αποστολή για τον εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο

Με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Βόλο (17:00, «Απόστολος Νικολαΐδης»).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις συναρμογής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr