Παναθηναϊκός - Βόλος: Κανάλι, ώρα, ποιος περιγράφει

Τη 17η νίκη στο πρωτάθλημα θέλει να πανηγυρίσει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Βόλο.

Άρης - Παναθηναϊκός 1-2: Τα highlights του σπουδαίου διπλού

Κόντρα σε μια ομάδα που έχει ευχάριστη παράδοση και… πολλά γκολ ο Παναθηναϊκός θέλει να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αντιμετωπίζει ξανά τον Βόλο μετά το εντυπωσιακό 1-5 του πρώτου γύρου, αλλά και την πρόκριση στο φετινό Κύπελλο.

Θα επιχειρήσει να πετύχει το 4/4 τη φετινή σεζόν κόντρα στους Θεσσαλούς χωρίς τον Χορντούρ Μάγκνουσον, αλλά με την… αύρα του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στις εξέδρες της Λεωφόρου.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Cosmotesport 1 HD στις 17:00 σε περιγραφή του Κώστα Ψάρρα.

Η προαναγγελία από το κανάλι:

«Stoiximan Super League 2022-23. 23η αγωνιστική. Η νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» διατήρησε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της βαθμολογίας.

Επόμενος αντίπαλος ο Βόλος, ο οποίος με τη νίκη του επί του Ατρόμητου βρίσκεται πολύ κοντά στη συμμετοχή στα playoffs. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας.»

Μετά το παιχνίδι απέναντι στους Θεσσαλούς, ο Παναθηναϊκός έχει να δώσει άλλα τρία παιχνίδια μέχρι την εκκίνηση των πλέι οφ, με τον Ολυμπιακό εκτός, τον Παναιτωλικό εντός και τον Ατρόμητο εκτός.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr