«Πράσινο» το αθηναϊκό ντέρμπι με ήρωα τον Τσιριγώτη!

«Πράσινο» το αθηναϊκό ντέρμπι με ήρωα τον Τσιριγώτη!

Με φοβερή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός Β’ πήρε το μεγαλύτερο «διπλό» της ιστορίας του κόντρα στην ΑΕΚ Β’ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (0-1). Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Τσιριγώτης.

Στις πρώτες αναγνωριστικές στιγμές στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ Β’ έβγαλε τελική με τον Μουστακόπουλο να σουτάρει έξω από την περιοχή του ΠΑΟ Β’ ψηλά άουτ. Ένα τέταρτο μετά, οι κιτρινόμαυροι απείλησαν με τον Κοσίδη, ο οποίος έπιασε μια χλιαρή κεφαλιά απέναντι στον Χριστογεώργο. Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος ήρθε στο 28ο λεπτό με τον Γκαρσία να εξαπολύει ένα δυνατό σουτ και την μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι της πράσινης εστίας.




Η πρώτη τελική του ΠΑΟ Β’ στο ματς σημειώθηκε στο 35ο λεπτό με μακρινό σουτ του Σαρδέλη να μην ανησυχεί τον Χατζηεμμανουήλ. Σουτ από τον Μουστακόπουλο κατέληξε στην αγκαλιά του πράσινου πορτιέρο στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟ Β’ ανέβηκε στο γήπεδο, κέρδισε μέτρα, μπήκε αρκετές φορές στην περιοχή της ΑΕΚ Β’, δίχως να σημειώσει, όμως, κάποια τελική προσπάθεια. Η πρώτη ήταν και η… φαρμακερή για το Τριφύλλι με τον Τσιριγώτη να εκτελεί τον Χατζηεμμανουήλ σε τετ α τετ για το 0-1 στο ΟΑΚΑ. Σοβαρό λάθος του βοηθού σταμάτησε φάση για το τετ α τετ στο 80ο λεπτό.

 


Πέντε λεπτά αργότερα, η ΑΕΚ είχε δοκάρι σε σουτ του Γιούση με δυνατό σουτ στα όρια της περιοχής του Χριστογεώργου.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Σερπέζης, Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος, Αντωνίου, Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Ρόμπι, Μαραθωνίτης, Μαρτίνης και Ηλιάδης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr