Αποφάσισε ο Αταμάν - Ο ξένος που έκοψε από το ρόστερ του Παναθηναϊκού

Ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε ποιον παίκτη δε θα χρησιμοποιήσει στις εγχώριες διοργανώσεις.

Αταμάν για το πανό στην Κύπρο: «Θα έκανα το ίδιο αν το περιστατικό γινόταν στη χώρα μου»

Ο Παναθηναϊκός τη φετινή σεζόν διαθέτει οκτώ ξένους και δεδομένα ο Εργκίν Αταμάν πρέπει να προχωρήσει σε περιορισμό του ρόστερ όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις.

Έτσι, λοιπόν, ο Τούρκος προπονητής αποφάσισε πως ο παίκτης που θα κοπεί από τις επιλογές του θα είναι ο Τσεντί Οσμάν, ο οποίος ήρθε πριν λίγο καιρό στην ομάδα και δεν έχει δείξει πως είναι στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση και πως θέλει χρόνο, για να βρει τα πατήματά του.

Ο 29χρονος Τούρκος φόργουορντ θα περιμένει μία από τις 3+3 αλλαγές στην κανονική περίοδο της Basket League προκειμένου να ενεργοποιηθεί, ενώ οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Αταμάν, για να επιλέγει ποιοι έξι θα είναι στη 12άδα και ποιος ένας θα μένει εκτός κάθε φορά (6+1).

Να αναφέρουμε ότι οι υπόλοιποι ξένοι είναι οι Λορένζο Μπράουν, Τζέριαν Γκραντ, Κέντρικ Ναν, Ματίας Λεσόρ, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ομέρ Γιουρτσεβέν.

Ο Τούρκος προπονητής, λοιπόν, αναμένεται να επιλέξει τους παίκτες του για πρώτη φορά στον ημιτελικό του Super Cup με τον Άρη (28/9, 17:15/ΕΡΤ3) στο ΚΓ Καλλιθέας.

Τέλος, η μόνη αλλαγή στον κανονισμό σε σχέση με τις πρόσφατες χρονιές αφορά τη διαθεσιμότητα των ξένων στους Τελικούς των playoffs, όταν όλοι, ανεξαρτήτως ποιος/οι θα είναι εκτός ρόστερ, θα μπορούν να επιλεγούν ανάμεσα στους έξι στη 12άδα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr