Βαγιαννίδης: Οι τωρινές απολαβές, το καλοκαιρινό «όχι» και η επόμενη μέρα

Ο Ανταμ Τσέριν ανανέωσε, θα δούμε τι θα γίνει και με τον Γιώργο Βαγιαννίδη ο οποίος αξιώνει περισσότερα χρήματα από τα 90 χιλιάρικα που λαμβάνει.

Παναθηναϊκός: Η ανατροπή με Βαγιαννίδη!

Ευχόμαστε να μην μετανιώσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός το γεγονός ότι άργησε να ασχοληθεί με τον διεθνή μπακ, ενώ το καλοκαίρι υπήρξε πρόταση από τους Βραζιλιάνους με πάνω από 1.000.000 ευρώ για τον νεαρό άσο. Αν έχεις δεύτερες σκέψεις για την δυνατότητα προσφοράς κάποιου, τότε αρχίζεις τις διαπραγματεύσεις με άλλους συλλόγους.

Στην Ελλάδα ακόμα και εν έτη 2024 δεν έχουμε συνηθίσει να πωλούνται ποδοσφαιριστές από τοπ ομάδες ανά τακτά χρονικά διαστήματα, Όλοι όμως οι σύλλογοι που θέλουν να κάνουν το παραπάνω βήμα πρέπει να εκπαιδεύονται, να ζυμώνονται σε σημαντικά deal. Δηλαδή να καταφεύγουν σε αγοραπωλησίες, ανοίγοντας πόρτες σε τοπ ατζέντηδες. Με αυτό τον τρόπο οι μάνατζερ σε λοκάρουν και μετά από λίγο καιρό γνωρίζουν ότι από τις μπίζνες μαζί σου μπορείς να τους μεγαλώσεις το τζίρο.

Ετσι καταλαβαίνουν ότι τους συμφέρει να ανοίξουν παρτίδες μαζί σου, να σου φέρνουν προτάσεις, να σου ανοίξουν νέες αγορές, να σου προμηθεύσουν ταλέντα, ότι δηλαδή προκαλεί…νταβαντούρι. Το ποδόσφαιρο από την εποχή Μποσμάν και μετά έφυγε από τους παράγοντες και πήγε στους μάνατζερ οι οποίο εύκολα μπορεί να ξεμυαλίσουν ένα φέρελπι άσο τάζοντάς του λαγούς με πετραχήλια, έγινε με τον Βαγιαννίδη προ ετών όταν πήγε στην Ίντερ και γύρισε στη βάση του ξέροντας ότι είχε χάσει δύο χρόνια ανάπτυξης!

Σήμερα προέρχεται από καλή σεζόν, είναι διεθνής, σου χάρισε το Κύπελλο, έχει μπροστά του 12-13 χρόνια καλής μπάλας και θέλει να δει μια σημαντική αύξηση στις αποδοχές του, πάντα κρίνοντας από το τι λεφτά παίρνουν συμπαίκτες του που είναι…παρκαρισμένοι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr