Ολυμπιακός: Δήλωσε επτάδα ξένων - Οι τρεις κομμένοι

Μετά τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός προχώρησε στη λίστα με τους παίκτες που θα χρησιμοποιεί στις εγχώριες διοργανώσεις.

Μπαρτζώκας: «Πρέπει να επικεντρωθούμε στον Παναθηναϊκό»

Τα πράγματα για τον Ολυμπιακό ήταν αρκετά πιο εύκολα απ’ ότι στον Παναθηναϊκό κι αυτό όχι γιατί οι Πειραιώτες έχουν μικρότερο ρόστερ, αλλά γιατί ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις ξένους παίκτες που είναι τραυματίες.

Έτσι, λοιπόν στη λίστα που δηλώθηκε από το ρόστερ για τις εγχώριες διοργανώσεις θα απουσιάζουν οι Κίναν Έβανς, Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν επέλεξε να κρατήσει κάποια αλλαγή (3+3 στην κανονική περίοδο της Basket League αναφορικά με την 7άδα των ξένων που είχε δικαίωμα να δηλώσει, υπολογίζοντας κανονικά στον Σακίλ ΜακΚίσικ.

Αυτό που μένει λοιπόν να διευκρινιστεί είναι ποιος θα μείνει εκτός από τον ημιτελικό και μετέπειτα τον τελικό, αν και εφόσον ο Ολυμπικός βρεθεί εκεί.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr