Γιαννακόπουλος: Αποκαλύψεις ΒΟΜΒΑ για Αγγελόπουλους, αθλητικό νόμο και νέο ΟΑΚΑ!

Σε βόμβες μεγατόνων προχώρησε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος:.

Γιαννακόπουλος: Αποκαλύψεις ΒΟΜΒΑ για Αγγελόπουλους, αθλητικό νόμο και νέο ΟΑΚΑ!

Βίντεο… κόλαφος για τους αδελφούς Αγγελόπουλους, την τιμωρία του και το νέο ΟΑΚΑ.

«Περίμενα μία εβδομάδα να περάσει το event στο Καλλιμάρμαρο, έχοντας βγάλει ήδη μία γραπτή δήλωση εξηγώντας όλους τους λόγους που δεν μπόρεσα να παρευρεθώ. Ήθελα πρώτα τα επιβεβαιώσω κάποια πράγματα και να μην πω κάτι που δεν στέκει», πρόσθεσε.

Ακολούθως περιέγραψε τα δεδομένα, θυμίζοντας πως «στους τελικούς του πρωταθλήματος πέρσι, ενήργησα λάθος, χρησιμοποιώντας άκομψες και ασεβής εκφράσεις για τους διαιτητές των τελικών. Ως εκ τούτου με βάσει τον αθλητικό νόμο που είναι ιδιαίτερα αυστηρός και καλά κάνει και είναι, διότι η χώρα ταλαιπωρείται από χουλιγκανισμό, μέσα σε τρεις μέρες, σε μία Ελλάδα που τα πάντα καθυστερούν ήρθε μία πολυσέλιδη κατηγορία σε εμένα και μία απόφαση που πάρθηκε σε δευτερόλεπτα. Όπου το πόρισμα ήταν πως να μην μου επιτρέπει να πάω σε οποιοδήποτε φιλικό ή επίσημο αγώνα, σε οποιοδήποτε άθλημα εντός της ελληνικής επικράτειας».

Αυτό λέει ο νόμος και «ο αθλητικός εισαγγελέας, καλώς ή κακώς εκείνος αποφασίζει, έστειλε σε χρόνο σε χρόνο ρεκόρ τα έγγραφα για ακρόαση και μέχρι τότε μπήκε ένας περιοριστικός όρος -που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η υπόθεση- ώστε να μην μπορώ να μπω σε κανένα γήπεδο επειδή έκανε stories στο instagram. Δηλαδή, δεν μπορώ να συνεχίσω να κάνω stories αν δεν είμαι στο γήπεδο; Δεν μπορώ να καταλάβω την επικινδυνότητα που επικαλείται ο δικαστής. Αφού το instagram μπορώ να το χρησιμοποιήσω από οπουδήποτε. Από το σπίτι μου, από το εστιατόριο, από τη θάλασσα, από παντού.

Φανταζόμουν, ότι ο Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι καταγγελίες και οι επιστολές που έστειλαν σε όλες της Αρχές της Ελλάδας δεν ήταν μόνο για τον αγώνα στο Καλλιμάρμαρο, αλλά για κάθε αγώνα. Απ’ ότι είδα όμως, ασχολήθηκαν μόνο με το Καλλιμάρμαρο. Αυτό τι αποδεικνύει; Αποδεικνύει ότι δεν τους ενδιέφερε και δεν τους ενδιαφέρει να εφαρμοστεί ο νόμος, ήθελαν σε προσωπικό επίπεδο να μην μπορώ να πάω να τιμήσω τον πατέρα μου».

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr