Επίσημο: Στην ΕΡΤ ο Παναθηναϊκός για τρία χρόνια

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος έκανε και επίσημα γνωστή τη συμφωνία με την ΕΡΤ για τα επόμενα 3 χρόνια.

Προσοχή: «Ανθεί» το παρεμπόριο με προϊόντα «μαϊμούδες» για τον Παναθηναϊκό

Η ΕΡΤ θα δείχνει και επίσημα το ελληνικό πρωτάθλημα και τον… Παναθηναϊκό για τα επόμενα 3 χρόνια.

Όσα είπε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος στην συνέντευξη Τύπου για το Super Cup:

«Σας καλωσορίζουμε στην γιορτή του επαγγελματικού μπάσκετ. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Super Cup διεξάγεται στη Ρόδο. Ευχαριστώ τον κόσμο της Ρόδου, τον δήμο και όλους όσοι έχουν αγκαλιάσει το τουρνουά. Έχει καθιερωθεί η διοργάνωση. Ιδιαίτερα φέτος έγινε αγώνας δρόμου απ’ όλους στη Ρόδο, ώστε το κλειστό της Καλλιθέας να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει το Super Cup. Καλή επιτυχία στον Κολοσσό για τη συμμετοχή τυο στο BCL. Ευχόμαστε κι άλλα ευρωπαϊκά τρόπαια και αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα. Η αλλαγή του ονόματος συμβολίζει τη νέα εποχή στο επαγγελματικό μπάσκετ.

Το πρωτάθλημά μας έχει βελτιωθεί σε όλα τα επίπεδα κάτι που φαίνεται από την πορεία των ομάδων μας στην Ευρώπη, τα ανακαινισμένα γήπεδα, την οικονομική εξυγίανση των ομάδων. Συμμετέχουμε στην προσπάθεια της Πολιτείας για πάταξη της βίας και είμαστε στη διάθεσή της για να μην υπάρξει το παραμικρό επεισόδιο. Ευχαριστώ και την ΕΡΤ που στέκεται στο πλευρό του μπάσκετ, με την οποία είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις για να ανακοινώσουμε την συμφωνία μας για τα επόμενα 3 χρόνια. Αυτή η συμφωνία θα δώσει την ευκαιρία να χαράξουμε νέα πορεία στο μπάσκετ και οι ομάδες να έχουν την δυνατότητα να χαράξουν το μέλλον».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr