Παναθηναϊκός: Οι κρίσεις για Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός: Έχει πολλά να μάθει ακόμα, μα είναι καλός παίκτης και εξελίξιμος!

Το δεύτερο γκολ του Φώτη Ιωαννίδη στη Λαμία μας έφερε στο μυαλό σπουδαίους γκολεαδόρ του τριφυλλιού.

Ήταν ένα βολέ από αυτά που δύσκολα αποκρούονται, εκείνη τη στιγμή που φαινόταν ότι ι κανείς άλλος τριγύρω δε μπορούσε να σκοράρει.

Ο μικρός στριφογύρισε με πλάτη στην εστία, πετάχτηκε μισό βήμα πιο μακριά για να βρει πεδίο βολής, είχε να αντιμετωπίσει την παρενόχληση του αντίπαλου μπακ αλλά κατάφερε και γύρισε υπέρ του μια φαινομενικά δύσκολη κατάσταση.

Ο Φώτης κάνει δουλειά γύρω από την περιοχή, πηγαίνει στις αμυντικές βοήθειες αλλά επειδή είναι στράικερ κυρίως κρίνεται από το πόσες φορές βάζει τη μπάλα στο πλεκτό.

Σαφώς οι πράσινοι θα χρειαστούν κάτι παραπάνω από αυτόν στο επιθετικό κομμάτι. Πρέπει να μάθει να τελειώνει με μεγαλύτερη σιγουριά τις φάσεις, να γίνει πιο αποφασιστικός απέναντι στον τερματοφύλακα.

Καλό είναι να κατανοήσουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει έναν από τους πιο ελπιδοφόρους φορ στη χώρα αυτή τη στιγμή, ο οποίος δύο χρόνια τώρα πραγματοποιεί περισσότερα από ότι έχει μάθει να κάνει.

Ο τρόπος που παλεύει απέναντι σε κορμιά που θεωρητικά δεν του «πηγαίνουν» και ο τρόπος που ορμά στη μπάλα παρακινεί και τους συμπαίκτες του.

Περιμένουμε από τον ίδιο να διαχειριστεί καλύτερα τον εαυτό του στο συναισθηματικό κομμάτι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr