Παναθηναϊκός: «Σκασμένος» ο Γιοβάνοβιτς - Ο λόγος που δεν μίλησε για τη διαιτησία

Γιοβάνοβιτς: "Τιμωρηθήκαμε πολύ σκληρά..."

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν ιδιαίτερα σκασμένος μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, έχοντας ξεκάθαρη εικόνα για τη διαιτησία.

Ο Σέρβος τεχνικός και οι συνεργάτες του στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή είχαν καθίσει μόνοι τους και έβλεπαν ξανά και ξανά τις φάσεις απ’ τον αγώνα και σύμφωνα με τη Sportday, τόνιζαν πως ήταν απ’ τις χειρότερες διαιτησίες της φετινής σεζόν.

Ο Γιοβάνοβιτς, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήταν ιδιαίτερα σκασμένος με τη διαιτησία κάτι που όμως δεν άφησε να φανεί στη λήξη της αναμέτρησης.

Αυτό διότι η απόφαση που έχει πάρει ο Σέρβος προπονητής είναι να μη χρησιμοποιεί τη διαιτησία ως δικαιολογία για τα αποτελέσματα της ομάδας του. Δεν θέλει να περάσει αυτό το σαράκι στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού καθώς γνωρίζει πως μόνο καλό δεν θα κάνει στους παίκτες του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News