Κατσουράνης: «Επηρεάστηκε από την ΑΕΚ ο Μαρτίνς - Δεν έπεσε στην παγίδα ο Γιοβάνοβιτς» (vid)

Κατσουράνης: «Δεν πέρασε η μπάλα την γραμμή - Να μείνει τρία χρόνια τουλάχιστον ο Ιβάν» (vid)

Ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε τη λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι των αιωνίων στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά:

«Ο Ολυμπιακός κατέβηκε με τρία στόπερ. Ο Παναθηναϊκός, ίσως, να μην το περίμενε. Όμως, άλλη μια φορά, ο Γιοβάνοβιτς μας έδειξε γιατί είναι καλός προπονητής. Δεν έπεσε στην παγίδα του Μαρτίνς. Να φέρει τα εξρέμ του στους στόπερ, τον Μπα και τον Μανωλά. Όταν πήγαινε η μπάλα στον ερυθρόλευκο στόπερ, τότε, ερχόταν ο ακραίος χαφ.»

«Είδαμε ένα ματς ισορροπημένο, με καλή διαιτησία και κακό θέαμα. Στο β’ ημίχρονο ο Παναθηναϊκός επέβαλλε το ρυθμό του. Μόνο με άξονα τον Εμβιλά μπορούσε να δημιουργήσει ο Ολυμπιακός. Ήταν κυρίαρχο το Τριφύλλι, έδωσε ώθηση ο Ιωαννίδης, πολύ καλύτερος του Μακέντα.»

«Το αποτέλεσμα της ΑΕΚ επηρέασε τον Μαρτίνς και έπαιξε με τριάδα στην άμυνα που ήταν ανίκητη. Πήρε ο Παναθηναϊκός τα ρίσκα, ήταν γενικά, πολύ καλός ανασταλτικά.»

«Το 0-0 στη Ριζούπολη για τον Ολυμπιακό διαφέρει με εκείνο της Λεωφόρου. Με τον Απόλλωνα ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κερδίσει και 5-0…»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News