Λουκέτο στα γήπεδα: «Ισως αρθούν κάποια μέτρα»

Λουκέτο στα γήπεδα: «Ισως αρθούν κάποια μέτρα»

Οι πολύπαθες εστίαση και διασκέδαση που έχουν χτυπηθεί περισσότερο από κάθε άλλο κλάδο μέσα στα 2,5 χρόνια της πανδημίας, ενδέχεται να δουν… φως στην άκρη του τούνελ.

Ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, άφησε ανοικτό παράθυρο για ανάσχεση κάποιων μέτρων που ισχύουν μέχρι σήμερα, λέγοντας πως «θα επαναξιολογηθούν την επόμενη εβδομάδα από την επιτροπή.

Εκεί θα δούμε τον κύκλο αυτού κύματος – πότε αναμένεται κορύφωση μπορεί αυτή εβδομάδα αλλά μπορεί και 12-20 Ιανουαρίου και δεύτερον ποια θα είναι η πίεση στο ΕΣΥ».

Ο υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε ότι «πρόθεσή μας είναι να μην επιβληθούν περαιτέρω περιορισμοί σε άλλες δραστηριότητες. Κι από εκεί και πέρα θα επανεκτιμηθεί αν θα χρειαστεί η οι υφιστάμενοι περιορισμοί να συνεχιστούν ή θα μπορούν περιοδικά να αίρονται. Οπως για παράδειγμα στα γήπεδα. Αυτά θα είναι στη συζήτηση της άλλης εβδομάδας.

Μέχρι 16 Ιανουαρίου ισχύουν αυτά τα μέτρα. Αρα, υπολογίστε επόμενη Τρίτη-Τετάρτη θα έχουμε εικόνα γιατί θα είμαστε στην τρίτη εβδομάδα της Ομικρον».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News