Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Αυτό δεν πρέπει να γίνει στο Game 5

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Αυτό δεν πρέπει να γίνει στο Game 5

Μπορεί ο Εξάστερος να πήρε το τεράστιο διπλό, που έψαχνε, μέσα στο Βελιγράδι και να έκανε το 2-2 αλλά….

Με τη σειρά στην ισοπαλία και το ΟΑΚΑ να φλέγεται από το πρώτο λεπτό, στο πολυαναμενόμενο Game 5, ο Παναθηναϊκός είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου.

Παρόλα αυτά, η σειρά ΔΕΝ έχει τελειώσει και αυτό θα πρέπει να το αντιληφθούν ομάδα και κόσμος, όντας σοβαροί στο κρίσιμο πέμπτο παιχνίδι που θα δώσει την πολυπόθητη πρόκριση.

Αν και η ιστορία έχει γράψει, ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί ποτέ «διπλό» στο τελευταίο παιχνίδι μιας σειράς αγώνων, στην ιστορία της Ευρωλίγκας, οι «Πράσινοι» οφείλουν να είναι μεστοί και ουσιαστικοί καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η Μακάμπι είναι μια ομάδα υπερηχητική, που τιμωρεί τα αντίπαλα λάθη και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στα μεταξύ μας παιχνίδια, ενώ μην ξεχνάμε ότι έχει τους παίκτες που μπορούν να «απαντήσουν» με κάθε τρόπο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News