Παναθηναϊκός: Μεγάλος «λάθος» με Αϊτόρ

Η κούρσα του Αϊτόρ «κλείδωσε» το αποτέλεσμα στη Θεσσαλία

Άλλο ένα καλό παιχνίδι από τον Αϊτόρ κόντρα στο Βόλο. Στη χώρα μας το έχουμε χόμπι να σταυρώνουμε κάποιον δίχως να προλάβουμε καν να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για τα προσόντα του.

Το report από την Ολλανδία έλεγε πως ο Ισπανός ήταν λεφτά στην τράπεζα. Πριν έρθει στο Κορωπί έπαιζε σε μία ένταση που στα περισσότερα ελληνικά παιχνίδια θα του επέτρεπε να είναι κυρίαρχος.

Το αργό ελληνικό ποδόσφαιρο του δίνει τη δυνατότητα να γίνει πιο επιθετικός από ότι ήταν στις προηγούμενες ομάδες του.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που λόγω χαμηλού κέντρου βάρους κάνει καριέρα στα πλάγια αν και θα μπορούσε να παίξει άνετα επιθετικό χαφ.

Πέρσι σε κάποια ματς είδαμε πως μπορεί εύκολα να τρέχει την μπάλα και να κερδίζει μέτρα. Εδώ δεν θα βρει χαφ και ομάδες που θα μπορούν να του ανακόψουν το τρέξιμο του με την μπάλα, αλλά πέρσι βιαστήκαμε να τον…κάψουμε τον άνθρωπο λες κι εκείνος έφταιγε που η ομάδα ήταν αγύμναστη και οι προπονητές του δεν ήξεραν πως να τον αξιοποιήσουν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News