Έχει ζήσει τα μεγαλεία και δεν μασά τα λόγια του

Έχει ζήσει τα μεγαλεία και δεν μασά τα λόγια του

Δεν μάσησε τα λόγια του μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ο κόουτς παραδεχόμενος ότι η ομάδα ήταν άθλια.

Η αλήθεια είναι πως δεν χαϊδεύει αυτιά με τις τοποθετήσεις του. Ποδοσφαιρικά ο Ιβάν έχει μεγαλώσει με τον Panathinaikos. Kρέμασε τα παπούτσια του το 1999, δεν τον έχει ζήσει ως «κομπάρσο» τον Παναθηναϊκό.

Από το 1989, όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα για τον Ηρακλή, οι Πράσινοι ήταν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πρωταγωνιστές. Ο κόουτς δεν έχει ζήσει χρέη, αποκλεισμούς από την Ευρώπη, τιμωρίες, «κυνηγητό» από πιστωτές. κι αυτό παίζει το ρόλο του ως προς το σεβασμό που τρέφει για το κλαμπ.

Ο ίδιος είναι πιο επιτυχημένος από τον Παναθηναϊκό ως προπονητής την τελευταία δεκαετία, αλλά δεν αισθάνεται πιο «ψηλά» από την ομάδα.

Το αντίθετο: του δημιουργεί πολύ ισχυρό αίσθημα ευθύνης αυτή η συνεργασία. Αν αυτό συνδυαστεί και με αποτελέσματά είναι βέβαιο πως ο κόσμος θα απαιτήσει την περαιτέρω παραμονή του στην Αθήνα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News