Παναθηναϊκός - Μακάμπι: Μην ξεχνάμε ότι...

Σοκ στον Παναθηναϊκό! Στο νοσοκομείο μέλος της αποστολής!

Ότι κι αν γίνει απόψε στο ΟΑΚΑ η χρονιά κρίνεται με θετικό πρόσημο. Αγωνιστικά ο 17ος της περσινής Ευρωλίγκας βρέθηκε να παλεύει με ευνοϊκές συγκυρίες για συμμετοχή στο φάιναλ φορ.

Το γήπεδο του Παναθηναϊκού έγινε (πάλι) σημείο αναφοράς. Οικογένειες, παιδιά, πολλές κυρίες στις εξέδρες, γενικά μια εξαιρετικά μπασκετική ατμόσφαιρα. Αν μη τι άλλο η εικόνα του γηπέδου είναι ένα κερδισμένο στοίχημα της διοίκησης.

Ναι μεν έχουν βοηθήσει πολύ οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της ομάδας, αλλά παράλληλα είναι μια αλυσίδα, όπου ο ένας κρίκος συνδέεται αρμονικά με τον άλλον.

Το αποτέλεσμα αποτυπώνεται τόσο μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ, όσο και έξω από αυτές. Μπάσκετ οι φίλαθλοι δεν παίζουν, μα αποτελούν σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Άλλο μπουστάρισμα παίρνουν οι αθλητές με λιγοστούς φιλάθλους στις εξέδρες, διαφορετικό με το γήπεδο να πηγαίνει πάνω-κάτω.

Αν λάβουμε υπόψιν μας τα όσα…έρχονται στο ΟΑΚΑ από την επόμενη σεζόν, αυτά που βλέπουμε φέτος ίσως και να μην είναι τίποτα σε αυτά που θα δούμε προσεχώς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News