Παναθηναϊκός - Μακάμπι: Με ενισχύσεις στα κρίσιμα!

Ευρωλίγκα Play offs: Πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του Παναθηναϊκού

Ο Χουάντσο επιστρέφει, ο Λούκα Βιλντόζα έδειξε σφυγμό στα ματς με την Μακάμπι, αλλά τι να πεις και για τον Ιωάννη Παπαπέτρου που είναι απίθανος κόντρα στους παίκτες του Κάτας.

Ο κόουτς Αταμάν κατηγορείται ότι δεν… παίζει με πολλούς παίκτες, οπότε σήμερα του δίνεται η ευκαιρία να δώσει την ευκαιρία σε άλλους τρεις να αγωνιστούν.

Ειδικά ο Αργεντινός και ο Έλληνας ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της χρονιάς και δεν μπόρεσαν να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό.

Ουδέποτε βρήκαν ρυθμό. Και όπως είναι λογικό και επόμενο για κάθε παίκτη, όταν δεν βρίσκεται στο παρκέ, όταν δεν έχει αγωνιστικά λεπτά, δεν μπορεί να βρει και ροή στο παιχνίδι του.

Ποσώ δε μάλλον όταν είχαν προηγηθεί και οι τραυματισμοί με αποτέλεσμα να χάσουν (ακόμα περισσότερο) έδαφος.

Το ίδιο ισχύει (σε μικρότερο βαθμό) για τον ακριβοπληρωμενο Ίβηρα που μπορεί να εξακολουθεί να μην κάνει την διαφορά επιθετικά, απέναντι όμως στα αλτικά παιδιά της Μακάμπι μπορεί να προστατέψει το καλάθι και να κόψει την ορμή των αντιπάλων που ορμούν μαζικά για τα επιθετικά ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News