Παναθηναϊκός: Ευχαριστίες στον Ζοτς για την «μεταγραφή»!
“Ελιωσε” στις βολές ο Ματίας Λεσόρ, διαβάζουμε, στις τελευταίες προπονήσεις, στον μόνο τομέα φέτος που ο Γάλλος πάσχει.
Ο Παναθηναϊκός οφείλει ευγνωμοσύνη στον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς που σμίλεψε τέλεια τον παίκτη πέρσι στην Παρτιζάν, χαρίζοντας στο τριφύλλι ένα δυναμίτη ενέργειας κι έκρηξης.
Ο αθλητής έχει ένα μεγάλο συν για το σύγχρονο μπάσκετ και ειδικά όταν η κουβέντα πηγαίνει σε επίπεδο Ευρωλίγκας.
Είναι αυτό που λέμε two-way player. Τη τελευταία τριετία δούλεψε το κορμί του βάζοντας μύες και δυναμώνοντας τον κορμό του.
Έχει εξαιρετικά χέρια που κουμπώνουν άριστα στο καλό φυσικό/αθλητικό πακέτο του το οποίο ο ίδιος φροντίζει να γαρνίρει με εντυπωσιακό aggressiveness.
Είναι καλός με τη μπάλα στα χέρια. Παραγωγικός στο ανοιχτό γήπεδο και ικανότατος αμυντικός και στις δύο γραμμές άμυνας. Σίγουρα ένας από τους καλύτερους μεταξύ ψηλών στην Ευρώπη.
Θέλει δουλειά στο κομμάτι του σουτ (παρότι ο μηχανισμός του δεν είναι κακός, υπάρχει μόνο μια …κηλίδα στις βολές) αν το φτιάξει κι αυτό το κασέ του θα εκτοξευτεί.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πότε κάνει ντεμπούτο ο Χέιζ-Ντέιβις: Δηλώνεται στο ελληνικό ρόστερ και παίζει
- Παναθηναϊκός: Έκτακτο meeting Αταμάν με τους συνεργάτες του
- Παναθηναϊκός: Αυτά είναι τα χρήματα που θα χάσει αν μείνει εκτός Ευρώπης!
- Τεχνητή νοημοσύνη: Καταστροφική πτώση Παναθηναϊκός για τη τετράδα
- Ζαγοράκης: «Για τον Μπακασέτα, είναι στενάχωρο, είναι ό,τι χειρότερο» (vid)