Παναθηναϊκός: Προτάθηκε ο τριπλοθεσίτης Τζιοβάνι Ντος Σάντος!

Παναθηναϊκός: Προτάθηκε ο τριπλοθεσίτης Τζιοβάνι Ντος Σάντος!

Μεξικανός ποδοσφαιριστής με πλούσιο παρελθόν προτάθηκε στον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση της επίθεσης.

Όπως αναφέρει το newspao.gr, ο 32χρονος Τζιοβάνι Ντος Σάντος αποτελεί μια λύση για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, προκειμένου να ενισχυθεί η γραμμή κρούσης του Τριφυλλιού.

Οι περισσότεροι θα τον γνωρίζουν από το ξεκίνημα της καριέρας του στην Μπαρτσελόνα, όταν και υπήρξε συμπαίκτης με τον Ροναλντίνιο και τους υπόλοιπους «αστέρες» των μπλαουγκράνα τη σεζόν 2007-2008. Τότε, είχε παίξει σε 38 ματς στην La Liga και είχε πετύχει 4 τέρματα.

Η πορεία του δεν ήταν ανάλογη των τότε προσδοκιών με τον Μεξικανό να φοράει τις φανέλες των Τότεναμ, Ίπσουιτς, Γαλατάσαραι, Ρασίνγκ Σαταντέρ, Μαγιόρκα, Βιγιαρεάλ, ΛΑ Γκάλαξι και Αμέρικα. Θετικό ήταν το πέρασμά του με τα «Κίτρινα Υποβρύχια» (73 συμμετοχές, 17 γκολ), αλλά και την τετραετία 2015-2018 στο MLS (88 συμμετοχές, 29 γκολ).

Το market value του ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ και πρόκειται για μια καλή περίπτωση ενός παίκτη που παίζει με ευκολία στις θέσεις των φορ, δεκαριού και εξτρέμ!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News