Παναθηναϊκός - Άρης: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (28/04)

Θύρα 13: Μεγάλο πανό των «Bad Blue Boys» στη Λεωφόρο!

Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός με τον Άρη και ποιο κανάλι το μεταδίδει τηλεοπτικά.

Στο «τριφύλλι» αναγνωρίζουν, μετά την ήττα (3-0) από την ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά», ότι οι ελπίδες τους για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος μειώθηκαν αισθητά, όμως φιλοδοξούν να διεκδικήσουν όσες τους αναλογούν για να καταφέρουν να κόψουν πρώτοι το νήμα.

Η βαθμολογία των ομάδων ΑΕΚ 75, Παναθηναϊκός 71, ΠΑΟΚ 68, Ολυμπιακός 67, Άρης 49 και Λαμία 35 δείχνει ότι οι «πράσινοι» περιμένουν απώλειες βαθμών της ΑΕΚ  και παράλληλα θέλουν να κάνουν το 3/3 στις υπόλοιπες αγωνιστικές των Playoffs της Super League.

Ο Τερίμ για την αναμέτρηση με τον Άρη θα κάνει αναγκαστικές αλλαγές και θα αλλάξει το κέντρο της άμυνα. Οι Ακαϊντίν, Γεντβάι είναι τιμωρημένοι κάτι που σημαίνει ότι η μια θέση θα καλυφθεί από την επιστροφή του Αράο σε θέση στόπερ και την άλλη θέση την διεκδικούν οι Σένγκεφελντ, Ούγκο.

Παράλληλα, ο Τούρκος Coach θα κάνει αλλαγές και σε άλλες θέσεις προκειμένου να φρεσκάρει την 11αδα του. Η συμμετοχή του Μπερνάρ θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ οι Τζούρισιτς, Βέρμπιτς, Μαντσίντι συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να παίξουν βασικοί.

O αγώνας έχει σέντρα στις 20.30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 1HD.

Παναθηναϊκός – Άρης: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (28/04)

Ο Άρης μετακομίζει στην Αθήνα για ένα ακόμη αδιάφορο βαθμολογικά ματς στη διαδικασία των Playoffs. Οι Θεσσαλονικείς παραδέχονται ότι έχουν το μυαλό τους στον τελικό του Κυπέλλου και λειτουργούν με στόχο να είναι στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας στα μέσα Μαΐου.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου, την Κυριακή το βράδυ (20:30), θα αντιμετωπίσει στη Λεωφόρο τους «πράσινους» στην τελευταία «μονομαχία» των δύο ομάδων στη Super League, πριν βρεθούν στον τελικό του Κυπέλλου.

Το τεχνικό επιτελείο του Αρη θα κάνει τις απαραίτητες δοκιμές και θέλει να πληγώσει ψυχολογικά τον Παναθηναϊκό και παράλληλα να του πάρει τον αέρα!

Φέτος Παναθηναϊκός και Άρης έχουν συναντηθεί ήδη τρεις φορές. Οι «πράσινοι» μετρούν δύο νίκες με σκορ 2-0 (μια στη Λεωφόρο και μια στη Θεσσαλονίκη), ενώ οι «κίτρινοι» νίκησαν με το ίδιο σκορ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στην κανονική διάρκεια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News