Ξέρει για Παναθηναϊκό ο Τεσίγιο - Έρχεται με μικρό ποσό

Ξέρει για Παναθηναϊκό ο Τεσίγιο - Έρχεται με μικρό ποσό

Ο Παναθηναϊκός αναζητά εδώ κι εβδομάδες έναν έμπειρο, αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό για να ηγηθεί των μετόπισθεν του «τριφυλλιού» τα επόμενα χρόνια και το νεότερο, μεταγραφικό σενάριο ήρθε από την Κολομβία.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ Σεμπάστιαν Βάργκας, οι «πράσινοι» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του 31χρονου διεθνούς Κολομβιανού αμυντικού, Γουίλιαμ Τεσίγιο.

Ο πολύπειρος αμυντικός το τελευταίο 15ήμερο μάλιστα βρίσκεται στη Βραζιλία μαζί με την Εθνική Κολομβίας για το Copa America, έχοντας αγωνιστεί (ως αριστερός μπακ) και στα τέσσερα ματς της ομάδας του στο τουρνουά (με Ισημερινό, Βενεζουέλα, Περού, Βραζιλία).

Ο Τεσίγιο δεσμεύεται μεν ακόμη με τη Λεόν, πρωταθλήτρια Μεξικού, ωστόσο λέγεται πως έχει λάβει διαβεβαιώσεις πως αν έρθει πρόταση από την Ευρώπη θα του επιτραπεί να δοκιμάσει την τύχη του για πρώτη φορά εκεί, χωρίς υψηλές απαιτήσεις.

Όπως έχει πει ο Τεσίγιο στο περιβάλλον του, θα αποφασίσει για την επόμενη ομάδα του μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Κολομβία στο Κόπα Αμέρικα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News