«Αν δεν πληρωθούμε δεν ερχόμαστε για προπονήσεις»

Εξοφλήθηκε μέρος των οφειλόμενων στους ποδοσφαιριστές

Οριστική είναι η απόφαση των παικτών του Παναθηναϊκού να μην κατέβουν για προπονήσεις μέχρι να εμφανιστούν χρήματα στους λογαριασμούς τους…

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έλαβαν χθες βράδυ νέες υποσχέσεις για πληρωμή όλων την Πέμπτη. Το ότι είναι ακόμα απλήρωτοι αποτελεί ακόμα μια πρωτοφανή ξεφτίλα, αφού το ποσό ανέρχεται συνολικά στις 350.000€.

Η κατάσταση πλέον είναι σαν το παραμύθι με το βοσκό! Με τόσες ψεύτικες υποσχέσεις και εγγυήσεις που έχουν δοθεί στους ποδοσφαιριστές, δεν είναι δυνατόν να νιώσουν ασφαλείς από τη στιγμή που τους ειπώθηκε ότι θα πληρωθούν την Πέμπτη.

Συνεπώς, μέχρι να εμφανιστούν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους δε θα συμμετέχουν στις προπονήσεις. Αν, λοιπόν, γίνει αυτό που υποσχέθηκε ο Κωνσταντίνου, θα επιστρέψουν την Πέμπτη. Ειδάλλως, θα παραταθεί η αποχή.

Η διοίκηση δεν καίγεται και εξακολουθεί να σφυρίζει αδιάφορα. Δεν νοιάζεται κανείς για την κατάσταση που επικρατεί, ώστε να δώσουν έστω ένα ποσό νωρίτερα για να επιστρέψουν οι παίκτες σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού και όλοι γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι οι υπαίτιοι για την κατάσταση αυτή και ότι οι τελευταίοι που ευθύνονται είναι οι παίκτες και το τεχνικό τιμ. Άπαντες γνωρίζουν ότι οι παίκτες είναι εν δυνάμει ελεύθεροι εδώ και πολλούς μήνες. Ωστόσο, κανείς τους δεν κατέθεσε προσφυγή και δεν εγκατέλειψε το… καράβι! Έβαλαν πλάτη μέχρι το τέλος, σε μια κατάσταση που φαινόταν εξ αρχής ότι δε βγάζει σε… ξέφωτο κι αυτό είναι το «ευχαριστώ» των ανθρώπων που συνεχίζουν να βυθίζουν κι άλλο τον Παναθηναϊκό μας…

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News