Θάνος Πετρέλης: «Επέστρεψε από την κόλαση ο Παναθηναϊκός» (vid)

Θάνος Πετρέλης: «Επέστρεψε από την κόλαση ο Παναθηναϊκός» (vid)

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τον «Εξάστερο» στο πλαίσιο του pregame της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Φενερμπαχτσέ.

Αναλυτικά όσα είπε στους Playmakers:

«Επιστρέφει από την κόλαση ο Παναθηναϊκός. Αυτή η απουσία μας έχει πονέσει. Φέτος μπήκε ένα τέλος σε αυτό. Είμαστε συνηθισμένοι σε νίκες και σε τρόπαια.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η αρχή θα φέρει το έβδομο. Εγώ είμαι πάντα με τους παίκτες, αυτοί είναι οι σταρ της ομάδας. Αυτοί που καθαρίζουν τη μπουγάδα.

Ο Ναν έκανε τη διαφορά. Και ο Σλούκας και ο Γκριγκόνις με το τεράστιο τρίποντο στη Μονακό. Και ο Μήτογλου, για να μην αδικήσω κάποιον. Ευελπιστούμε να κάνουμε τη διαφορά. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Πρέπει να έχουμε όλους τους παίκτες σε εγρήγορση , είτε για 30” είτε για πολλά λεπτά.

Θεωρώ ότι αυτό που πονάει ο Παναθηναϊκός, είναι πως είχε λίγους παίκτες να τραβούν το κάρο. Ο Λεσόρ χρειάζεται βοήθεια!»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News