Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Μπενίτεθ και Μπίλιτς

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Μπενίτεθ και Μπίλιτς

Στο Τριφύλλι ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη νέα χρονιά με τους ιθύνοντες του συλλόγου να τρέχουν για να κλείσουν μέτωπα στο θέμα του ρόστερ αλλά και του προπονητή, που αποτελεί προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει το «πράσινο φως» για την υπογραφή ενός προπονητή με σπουδαίο βιογραφικό στην πλάτη του, ισχυρή προσωπικότητα και ενεργό τον τελευταίο καιρό σε ομάδα.

Αρκετά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι της «πράσινης» ΠΑΕ, δύο εξ αυτών να είναι οι Ράφα Μπενίτεθ και Σλάβεν Μπίλιτς οι οποίοι έχουν απλά προταθεί και δεν υπάρχει κάποια περαιτέρω κίνηση, προς το παρών.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να σαρώνει την αγορά για να επιλέξει το ιδανικό πρόσωπο που θα αναλάβει το project, με τις εξελίξεις να κορυφώνονται τις επόμενες ημέρες και την οριστική απόφαση στις αρχές Ιουνίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News