Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η ενδεκάδα τίτλου!

Άντερλεχτ και Κοπεγχάγη στη Λεωφόρο για συγκεκριμένους παίκτες!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για τη μεγάλη αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Άρη και πάντες να είναι αποφασισμένοι να κλείσουν καλά τη σεζόν.

Αποφασισμένοι είναι οι πάντες στον Παναθηναϊκό να κλείσουν θετικά την εφετινή σεζόν κατακτώντας το Κύπελλο. Η παρουσία του Χρήστου Κόντη φέρεται να έχει ανεβάσει τη ψυχολογία στην ομάδα και στις προπονήσεις και τους παίκτες να έχουν στο μυαλό τους αποκλειστικά και μόνο τον πανηγυρισμό στον τελικό του Κυπέλλου με τον Άρη.

Ο Έλληνας τεχνικός του τριφυλλιού έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του καθώς και ο Φώτης Ιωαννίδης δηλώνει «παρών» στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, το μόνο που παίζεται είναι η θέση του φορ. Ο Ιωαννίδης θέλει σαν τρελός να αγωνιστεί, ωστόσο επειδή δεν έχει ρυθμό, ίσως προτιμηθεί ο Γερμέγεφ.

Η πιθανή ενδεκάδα: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Αράο, Γεντβάι, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Τσέριν, Μπακασέτας, Μαντσίνι, Μπερνάρ, Ιωαννίδης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News