Χάνει σίγουρα Λεωφόρο, ερωτηματικό για τη ρεβάνς

Η αντίδραση του Βιγιαφάνιες για τον τραυματισμό του

Αγώνα δρόμου για τον επαναληπτικό με την Αθλέτικ Μπιλμπάο κάνει ο Λούκας Βιγιαφάνιες, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει σύντομα.

Ο Αργεντινός άσος αναμένεται να υποβληθεί εκ νέου σε μαγνητική τομογραφία για να δουν οι γιατροί σε ποιο βαθμό έχει υποχωρήσει το οστικό οίδημα στον αστράγαλό του.

Σημειώνεται,  πως παρά το ότι δεν είναι πλήρως έτοιμος, ο “Βίγια” ασκείται καθημερινά στο γυμναστήριο και με τρέξιμο/θεραπεία προσπαθεί να μειώσει τον χρόνο της επιστροφής του σε πλήρη επίπεδα ετοιμότητας. Υπενθυμίζεται ότι έχασε όλο το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.

Παρά την σκληρή προσπάθεια που κάνει, ο Αργεντινός δεν προλαβαίνει το πρώτο ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στη Λεωφόρο (17/8), ενώ οι πιθανότητές να προλάβει την επαναληπτικό ρεβάνς της 25ης Αυγούστου στην Ισπανία δεν είναι με το μέρος του, αλλά υπάρχουν ψήγματα ελπίδας.

Μεγάλες μάχες σε όλη την Ευρώπη, με τελικούς σε Αγγλία και Τουρκία: Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News