Πήρε ρεβάνς από τον... εαυτό του ο Μπόλονι!

Μπόλονι: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη και οι... ευχές στον Ολυμπιακό

Ο Χουάνκαρ είχε ανάγκη την καλή εμφάνιση στο ντέρμπι για να πάρει ρεβάνς από τον ίδιο του τον εαυτό κυρίως για την άθλια παρουσία του στο ματς του πρώτου γύρου.

Ο παίκτης ως αριστερός χαφ δεν ακούμπησε μπάλα στο πρώτο μέρος, ο προπονητής αποφάσισε να τον αλλάξει κι αυτό προκάλεσε την αντίδραση του, αφού αντιμίλησε στον Ρουμάνο.

Στην προπόνηση της 23ης Νοεμβρίου πριν από την ομιλία του Λάζλο Μπόλονι προς τους παίκτες με την οποία επιχείρησε να ρίξει τους τόνους στα αποδυτήρια, προηγήθηκε μία σημαντική κίνηση απ’ την πλευρά του Χουάνκαρ που ζήτησε συγγνώμη ενώπιον όλης της ομάδας για την αντίδραση που έβγαλε όταν έμαθε ότι θα γίνουν αλλαγή.

Ανάλογη κίνηση υπήρξε κι από τον Τάσο Χατζηγιοβάνη που έβγαλε ενόχληση όταν βγήκε εκτός αγώνα στο 63΄.

Ο 67χρονος τεχνικός αποδέχθηκε τη συγνώμη και στην ομιλία που έκανε στη συνέχεια ζήτησε να γίνει μία νέα αρχή από όλους. Κάτι που αποδείχτηκε ευεργετικό με το κλαμπ να κάνει πορεία πρωταθλητισμού στο β΄ γύρο.

Ο Ισπανός είδε να χάνει την θέση του από τον Ζαγαρίτη τότε, δεν έβγαλε ενόχληση, συνέχισε να δουλεύει και μετά την αποχώρηση του μικρού για Ιταλία επανήλθε στο προσκήνιο όντας σταθερός στις εμφανίσεις του, δίχως να έχει υποπέσει σε κάποιο τρανταχτό λάθος.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News