Παιχνίδι ...απαντήσεων

Παιχνίδι ...απαντήσεων

Στο ποδόσφαιρο έχουν δει …πολλά τα ματάκια μας και αρκετά μικρά “θαύματα” έχουν γίνει σε κάθε γωνιά του πλανήτη, με πρωταγωνιστή σε κάποιες περιπτώσεις και τον Παναθηναϊκό.

Άλλωστε ποιος μπορεί να λησμονήσει την επική πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών με τη μεγάλη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα το ’71 ή την τεράστια ανατροπή του Τριφυλλιού επί της Χόνβεντ το ’87;

[ads2]

ΌΛΑ γίνονται στο ποδόσφαιρο – αυτό είναι το … μότο και των Δανών – και οι Πράσινοι θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει τελειώσει… Ακόμα και αν το εμφατικό 3-0 του Παναθηναϊκού επί της Μπρόντμπι είναι σκορ ασφαλείας και το Τριφύλλι έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την πρόκριση.

Η …σφραγίδα ακόμα δεν έχει μπει στο ευρωπαϊκό διαβατήριο του Παναθηναϊκού και ο Στραματσόνι με τους ποδοσφαιριστές του έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο 90λεπτο στην Κοπεγχάγη για να εξασφαλίσουν τη θέση τους για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Δανοί κατάφεραν να «δυναμιτίσουν» το κλίμα και να μετατρέψουν ένα ματς …διαδικαστικού χαρακτήρα σε … «ειδικών συνθηκών», με επιθετική επικοινωνιακή πολιτική και μπόλικη δανέζικη … «λάσπη».

Η Μπρόντμπι πέτυχε το στόχο της, συσπείρωσε τον κόσμο της, αναστάτωσε – για λίγο – τους Πράσινους και ανάγκασε τελικά την ΟΥΕΦΑ να στείλει έξτρα παρατηρητή ασφαλείας στη Δανία για να διαφυλάξει την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Όμως ο Παναθηναϊκός δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ να φοβηθεί. Ίσα- ίσα που το Τριφύλλι έχει πλέον ένα επιπλέον κίνητρο για να φύγει με τη νίκη και το εισιτήριο της πρόκρισης από την Κοπεγχάγη.

Οι Πράσινοι απέδειξαν και στο πρώτο παιχνίδι της Λεωφόρου ότι είναι καλύτερη ομάδα από την Μπρόντμπι και καλούνται το βράδυ της Πέμπτης να το …ξαναθυμίσουν στους Δανούς και να δώσουν – εντός γηπέδου – τις δικές τους απαντήσεις για όσα έχουν ειπωθεί τελευταία από παράγοντες, προπονητή και παίκτες του σκανδιναβικού συλλόγου.

novasports.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News