ΠΑΣ... με τρία ντέρμπι για τίτλο!

Βαθμολογία Superleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την ισοπαλία

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την κλήρωση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την κλήρωση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Με μια σοβαρή εμφάνιση στους «Ζωσιμάδες» απέναντι στον ΠΑΣ για τον θεσμό του Κυπέλλου (9-12/2 – η ρεβάνς το τριήμερο 2-4/3) και ένα καθαρό σκορ, ο Παναθηναϊκός θα ‘χει εξασφαλίσει από το πρώτο παιχνίδι στη φετινή του διαδρομή, το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου (τελευταία φορά το 2017).

Αυτό από μόνο του, μαρτυρά πολλά για το πόσο ευνοϊκές είναι οι συνθήκες για το Τριφύλλι. Δεν φθάρθηκε έως τώρα, δεν του βγήκε ντέρμπι στα προημιτελικά, «πήρε» αντίπαλο δυναμικής… πλέι άουτ και μάλιστα, αντίπαλο που γνωρίζει καλά.

Πέρυσι, οι πράσινοι δεινοπάθησαν στους «16», αλλά τα κατάφεραν με επική ανατροπή κόντρα στους Γιαννιώτες (3-1) στο ΟΑΚΑ. Τη φετινή χρονιά, στην επιστροφή του στη Λεωφόρο η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι δεν δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στην επαρχιακή ομάδα (2-0).

Αν ο Παναθηναϊκός παρουσιαστεί συνεπής στην κλήρωση των τεσσάρων φιναλίστ, θα’χει αναγκαστικά ντέρμπι (τα άλλα ζευγάρια ΟΣΦΠ – Άρης, ΑΕΚ – Βόλος, ΠΑΟΚ – Λαμία). Και φυσικά, ντέρμπι στον τελικό…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News