ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στον προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ.

Ήταν η πιο δίκαιη ήττα από τις τρεις που έχει υποστεί ο Παναθηναϊκός τη φετινή χρονιά (οι άλλες δύο απέναντι σε Σλάβια Πράγας και ΑΕΚ). Το Τριφύλλι «προδόθηκε» από την απειρία του Βαγιαννίδη, ωστόσο, είναι ΟΜΑΔΑ και θα στηρίξει τον μικρό. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχουν περιθώρια απογοήτευσης. Ακολουθεί το ματς πρωταθλήματος, για το οποίο ο Γιοβάνοβιτς έκανε ειδική διαχείριση απόψε.

Γιούρι Λοντίγκιν (6/10): Ο Ρώσος δεν «εκτέθηκε», αλλά τον «εξέθεσαν» στο αποψινό παιχνίδι. Δεν φέρει ευθύνη στα δύο γκολ του ΠΑΟΚ. Σε κεφαλιά… του Πούχατς έκανε μια σημαντική απόκρουση και αρνήθηκε ένα 3ο γκολ από τον ΠΑΟΚ που θα ήταν και καταδικαστικό για το Τριφύλλι.




Χουάνκαρ (4/10): Δεν έπαιξε αρκετό ποδόσφαιρο από την πλευρά του η ομάδα και δεν κατάφερε να βοηθήσει στο αποψινό παιχνίδι. Αντικαταστάθηκε από τον Καμπετσή στο 81′.

Μπαρτ Σένκεφελντ – Αχιλλέας Πούγγουρας (5/10): Το κέντρο της άμυνας δεν ευθύνεται και αυτό με τη σειρά του, στα δύο γκολ του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, «πιέστηκε» ψηλά από τους «ασπρόμαυρους» και υπήρξαν έντονα προβλήματα στη δημιουργία, ειδικά και μετά την αντικατάσταση των Κουρμπέλη – Μπερνάρ.

Γιώργος Βαγιαννίδης (3/10): Πιθανών, να μην έπρεπε να του δοθεί ευκαιρία από τον Γιοβάνοβιτς σε ένα ντέρμπι και σε μια καυτή έδρα. Όλοι οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές έχουν βιώσει τέτοιες καταστάσεις, ο «Βάγια» είναι παλικάρι και θα το ξεπεράσει. Η αποψινή μέρα θα τον «δυναμώσει». Δυστυχώς, λοιπόν, έχει το κακό γύρισμα… ασίστ στον Τόμας, ενώ από εκείνον περνάει η μπάλα για να καταλήξει στον Τάισον στο 2-0.




Ρούμπεν Πέρεθ (4/10): Χάθηκε παντελώς το κέντρο του Παναθηναϊκού στο β’ ημίχρονο και ο Ισπανός δε προσέφερε τα αναμενόμενα.

Δημήτρης Κουρμπέλης (6/10): Έδειξε θετικό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο. Μάλιστα, φάνηκε ο Κουλιεράκης να τον ανατρέπει εντός της περιοχής, αλλά ο Βίντσιτς δεν πείστηκε. Για αδιευκρίνιστο λόγο αποχώρησε στο 45′ από το γήπεδο για να περάσει ο Τσόκαϊ. Υπενθυμίζεται πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής την Κυριακή.




Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν (6/10): Ήταν ο πιο «φρέσκος» στο γήπεδο (εξέτισε με τον ΠΑΣ) και σημείωσε την πιο επικίνδυνη στιγμή ο Σλοβένος με ένα ασύλληπτο σουτ στο πρώτο ημίχρονο που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Κοτάρσκι. Στο β’ ημίχρονο «έπεσε» η απόδοσή του.




Μπερνάρ (4/10): Σε όλη του την καριέρα «έχτισε» όνομα σαν αριστερός εξτρέμ, αλλά στον Παναθηναϊκό έχει «μαγέψει» μονάχα σαν 10άρι. Δέχθηκε ένα σκληρό χτύπημα στο 8′ και έγινε αλλαγή στη διακοπή του ημιχρόνου – από ότι φαίνεται – για προληπτικούς λόγους.

Σεμπαστιάν Παλάσιος (3/10): Μια από τα ίδια από τον «Τούκου», δε φάνηκε απειλητικός στο ματς. Αποχώρησε στο 81′ για να μπει ο Κώτσιρας.

Φώτης Ιωαννίδης (4/10): Είχε τη διάθεση να προκαλέσει… ταραχή στην Τούμπα, όμως, αποχώρησε «άσφαιρος» και χωρίς τελική από το γήπεδο για να εισέλθει ο Πούχατς.

Μπένιαμιν Βέρμπιτς (4/10): Δεν κατάφερε να διακριθεί στο παιχνίδι, όταν πήρε τη θέση του Μπερνάρ στο 45′.

Ένις Τσόκαϊ (3/10): Δυστυχώς, η διαφορά φάνηκε αμέσως στο κέντρο του Παναθηναϊκό μετά την είσοδό του και την αποχώρηση του Κουρμπέλη. Ο Αλβανός χαφ ενώ έδωσε τις μάχες του, δεν συνέβαλε στην κυκλοφορία της μπάλας και το Τριφύλλι άργησε να σηκώσει… κεφάλι.

Τιμοτέους Πούχατς (4/10): Λίγο έλειψε να βάλει τους «τίτλους τέλους» στην υπόθεση πρόκριση σε μια επικίνδυνη κεφαλιά προς την εστία της ομάδας του, αλλά «σώθηκε» και εκείνος και αυτή από τον Λοντίγκιν. Στο επιθετικό σκέλος είχε ένα ωραίο γύρισμα στον Τσέριν που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Γιάννης Κώτσιρας (4/10): Ο Έλληνας μπακ προσπάθησε στα τελευταία λεπτά να μοιράσει την μπάλα και να δημιουργήσει ένα πεδίο «ασφάλειας» στον Βαγιαννίδη.

Αργύρης Καμπετσής (6/10): Έκπληξη! Ο Έλληνας φορ στο τελευταίο δεκάλεπτο απασχόλησε έντονα την άμυνα του ΠΑΟΚ και στο δικό του διάστημα, οι «πράσινοι» είχαν δύο καλές στιγμές να μειώσουν στο σκορ. Σε μια εξ αυτών, εκείνος γύρισε όμορφα την μπάλα στον Βέρμπιτς. Στην άτυχη στιγμή του Βαγιαννίδη στο 1-0 του ΠΑΟΚ θα θυμήθηκε τον εαυτό του στο δικό του σφάλμα με την Σλάβια στη Λεωφόρο.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News