Με τρέλα για άλλο ένα! - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Με τρέλα για άλλο ένα! - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Κλείνει στόματα και σηκώνει με τρέλα άλλο ένα ο Παναθηναϊκός…

Ανοίγει το γκάζι για το εγχώριο νταμπλ ο Παναθηναϊκός, που απόψε (9/5, 20:00) αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον Προμηθέα, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός άφησε εκτός συνέχειας το Περιστέρι και το Λαύριο σε προημιτελικά και ημιτελικά, αντίστοιχα. Μοναδικός στόχος του ενόψει του αποψινού τελικού είναι να κλείσει τα στόματα των Πατρινών με μια εμφατική νίκη, συνεχίζοντας τις 100άρες!

Ο πολυνίκης όλων των ελληνικών διοργανώσεων Εξάστερος μετράει ήδη 39 πρωταθλήματα και 19 Κύπελλα Ελλάδος. Μετά το περσινό… μπρέικ, έρχεται πιο δυνατός να σηκώσει το 20ο εγχώριο Κύπελλο.

Οι τρεις διαιτητές που ορίστηκαν να σφυρίξουν το μεγάλο παιχνίδι, που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της σεζόν, θα είναι οι Κορομηλάς, Αναστόπουλος και Μάνος.

Στάνταρ εκτός ο Νεμάνια Νέντοβιτς, καιρό στα «πιτς» ο Τι Τζέι Μπρέι.

Τζάμπολ στο Παναθηναϊκός – Προμηθέας σήμερα στις 20:00.

Δηλώσεις Σαντ Ρος ενόψει τελικού:

«Θέλαμε να τελειώσουμε δυνατά το παιχνίδι. Ήθελα να παίξω καλά στην άμυνα για την ομάδα και είμαι χαρούμενος γι αυτό. Ξέραμε ότι το Λαύριο θα ερχόταν να παίξει και εμείς θέλαμε να κάνουμε τη δουλειά. Είχαμε σαν στόχο να κρατήσουμε τη νοοτροπία μας και να παίξουμε το παιχνίδι μας. 

Είμαι ενθουσιασμένος για τον τελικό. Όλοι στην ομάδα το ίδιο. Ο Προμηθέας είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θα έρθουν να παίξουν σκληρά και θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας στον τελικό.

Νιώθω ότι θα μπορούσα να κάνω περισσότερα. Ο ουρανός είναι το ταβάνι μου. Δεν είναι κακή χρονιά αλλά μπορώ να πάω καλύτερα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News