Παναθηναϊκός - Ξάνθη 0-1: ΕΓΚΛΗΜΑ Κομίνη, ήττα για τον Παναθηναϊκό

ΚΛΟΠΗ στη Ριζούπολη - Γκολ που δεν μέτρησε! (pic)

Παναθηναϊκός – Ξάνθη 0-1: Η ΚΛΟΠΗ του γκολ του Παναθηναϊκού… έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι με την Ξάνθη στη Ριζούπολη. Σε αντίστοιχη φάση ο Κομίνης… είδε γκολ και το τριφύλλι ηττήθηκε.

Παναθηναϊκός – Ξάνθη 0-1: Ο Παναθηναϊκός έκανε καλό παιχνίδι-σε σύγκριση με τα προηγούμενα, ήταν καλύτερος, σκόραρε σε κρίσιμο σημείο, ωστόσο ο Κομίνης, παρα το γεγονός ότι είδε το VAR, ακύρωσε σκανδαλωδώς γκολ του Παναθηναϊκού στο 29′.

Ωστόσο, σε αντίστοιχη φάση στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο διαιτητής είδε… σωστά με αποτέλεσμα η Ξάνθη να φύγει με το διπλό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (4-4-1-1): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Μπουζούκης (81’ Καμπετσής), Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηθεοδωρίδης (51’ Περέα), Ζαχίντ, Κολοβός (46’ Μακέντα).

Ξάνθη (4-1-4-1): Αμπάντ, Ντίρεσταμ, Μαλεζάς, Καρασαλίδης, Σόσα (78’ Φασίδης), Μουλέν (46’ Μασάδο), Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον, Τερκι, Ρενέλα (59’ Φοσερ).

Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας).

Διαιτητής VAR: Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News